anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

. Heii. mda e cam tâmpă întrebarea. dar trebuie să știu neapărat. păăi uitați cum stă treaba; pe o colegă o sună cineva cu număr privat, odată am intrat și eu în conferințăă și e de la mine de la școalăă sunt sigură... dar nu știu cum să fac să îmi spună cine e, vocea o mascheazăă și sunt mai mult ca sigură că mă cunoaște. Cine mă poate ajuta? adicăă să îmi spuneți ceva întrebăări pe care le `aș putea pune să îmi dau seama.puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Prostie mare,sunt sute de programe pe net,e black list,e altelehappy
downloadeaza black list, activeaza-l si salut, nu te mai suna nimeni decat pe cine ai in listarolling on the floor
Dar si daca maicata nu are credit si te suna dupa alt telefon ai dat kicks, nu poate suna, nu poti primi mesaje decat de la cine ai in listalaughing

| Pikachux3 a răspuns (pentru Liviu):

. ehhhh. oh go on oricum sunt mai multe chestii și năă. e complicat. rezlov eu, fără programe. mă rog. am scăpat oarecum că nu mă sună pe minewinking>

| CLAUDIUBRETT a răspuns:

Eu de regula nu raspund la nr privat, cine vrea sa vorbeasca suna cu nr si se prezinta cine nu...Sictir!(lui,ei dupa caz) bafta!

| roxy1direction4ever a răspuns:

Nu ai nici-un suspect? Cand te mai suna sau o suna spune-i numele pe persoanei suspencte, dac va fi el va spune:da de unde stii ca eram eu? Daca nu ...Sau mai exista o varianta :Sa spui la toata lumea ca te-ai cerata cu prietena cea mai buna si ca ti-ai dat nr gresit si intrebi cine-l are sa ti-l dea. Si ca nu vrei ca prietena ta sa stie ca ti l-a dat si sa ramana intre voi.

| Pikachux3 a răspuns (pentru roxy1direction4ever):

. mercii ::*:* o să încerc să văd ce iese. tot am să aflu cine epuppy dog eyes.