| Biianca95 a întrebat:

Heii!
Ne cunoastem de 3 ani acusi. El stie ca tin mult la el si cica si el tine la mine. Inainte ne spuneam sora-frate. puppy dog eyes.Era frumoS. Ne intelegeam bine. si din prietenie s-a transformat in dragoste. Pe zi ce trecea tineam si mai mult unul la altul. Asa ca ne-am combinat. Toate bune. Au aparut certuri si multe chestii. Am stat cateva luni impreuna. Noi nu ne-am despartit niciodata..nu am mai vorbit. Dupa un timp m-a cautat. Am inceput sa vorbim iar. Pana cand m-am combinat eu cu un baiat. Am stat 3 luni cu el. In tot timpul asta mi-am dat seama cat de dor imi este de el si cat tin la el. Am terminat-o cu asta si am inceput sa vorbim iar. Mi-a zis ca el a tinut enorm la mine. si cand a vazut poza aia (cu mine si fostul) a zis ca nu i-a placut deloc si nu o sa-i placa niciodata. Si de atunci vorbim. Ne-am impacat..aseara ne-am intalnit. Am stat singuri, am vorbit, mi-a zis ca ma iubeste si ca nu mai vrea sa ne despartim. Azi m-a sunat pe la 22 ..am vorbit 5 minute. Era in club oh go on. Mi-a inchis telefonul in nas. el ma suna doar noaptea. Aseara a fost frumos. Cand m-a vazut a venit direct la mine..sa pus langa mine. m-a luat in brate.A fost superb aseara sad. Ce sa fac? E si la distanta. Nu jigniti oh go on

4 răspunsuri:
| Cloudless a răspuns:

E dragut, e frumos, dar oricum, nu stiu din ce motiv, cand aud de oamenii care frecventeaza cluburile, deja numai am incredere deloc in ei cu privire la relatii serioase. Daca are in fata o tipa doar in chilotei iar el e beat crita te va insela fara prea multe griji. Iar sa minta ii va fi mai usor. Ai grija de tine, linisteste-te si indeparteaza-te usor usor.

| Biianca95 explică (pentru Cloudless):

Nu. el nu-i genul. Niciodata nu m-a inselat sau sa fi vorbit cu alta. In club iese cu surorile lui, fratii luui si veri si cativa prieteni comuni. E mai copilaros.

| Cloudless a răspuns (pentru Biianca95):

Nu neg, dar continui cu acelasi sfat. Poate pare aiurea, stupid chiar sa manifesti interes intr-o persoana mai putin populara, cu putini sau chiar deloc prieteni si care sa nu stie unde trebuie sa scoata o fata in oras. Insa mai toate fetele uita, inclusiv tu, ca ce vrei mai mult decat orice e atentie si timpul unei persoane. Prostia insa e mereu aceeasi, cand o fata gaseste un astfel de baiat ea ramane fie la fel, cautand mai degraba distractie, fie se schimba si devine ceva mai rau decat exemplul de mai sus. Apreciaza ce nu se vede, pentru ca ceea ce se vede e efemer.

Răspuns utilizator avertizat