| shSteuu a întrebat:

nişte statusuri nu prea de piţipoance?
fără chesti gen cu "păpusă", etc.
thank's. :*

Răspuns Câştigător
| Dariuz a răspuns:

Http://statusuri.nighttime.ro/Statusuri-Smechere-noi-pagina-8.htm

ai grija ce-ti doresti :))

3 răspunsuri:
| Roxana90roxana a răspuns:

Pot sa te vad prin noapte, cum te gandesti la mine, pot sa iti vad ochii verzi ce ma vor, pot vedea totul, dar pacat ca vad doar o iluzie…
Ce sa m-ai ascund? Ce rost m-ai are acum, cand totu deja s-a dus? Sper pentru ceva pierdut, pentru ceva ce s-a dus, un singur lucru m-ai am de spus, ca imi e foarte dor de tine.
sufletul meu cel de mult pierdut si ratacit, am nevoie de tine, te caut s te gasesc, si te opresc sa iti soptesc cat te iubesc.
daca ai inima sfasiata, inseamna ca ai incercat
Iubirea este mare si amagitoare, dar intotdeauna se termina cu un sfarsit ce doare.

Dupa atata iubire, dupa atatea lacrimi, dupa atata tristete, a ramas doar amintirea, ce o invaluia candva, si atat, a m-ai ramas poate si cuvintele care vor ramane in memoria liniei infinitului, si doar statusurile trecutului.

Ce rost m-ai are acum? Faptul e deja consumat….de fapt nici nu a inceput si deja s-a terminat! Au fost cateva cuvinte ce m-au ranit, nimic nu ma m-ai consoleaza acum… eu nu te-am uitat…
Nu te pot uita, sunt destul de mare sa recunosc ca da, te-am iubit foarte mult dragostea mea.

Apropo stii cum e vorba mea stimate frate iubeste-o din suflet dar dovedeste’o si prin fapte.Te iubesc.

m'ai am big grin sunt facute de mine.in momente mai grele.straight face

| noescape a răspuns:

Status1,status2.:-Dd

| carmen_6613 a răspuns:

Ochii marii :o guritsaa mik love struck trasaturii de papuusik love strucklove strucklove struck,, funda >big grin