| andra_7244 a întrebat:

Heii prieteni! Am probleme cu id-ul de mess..Nu pot sa mai adaug pe nimeni in lista, imi da ca un fel de eroaresad.Si nu e din cauza ca am nu stiu cati prieteni.Pus si simplu nu mai pot adauga pe nimeni.Stie cineva de ce? Hellp. Funda:*

Răspuns Câştigător
| Mihai_Maximilian_Molan_1990 a răspuns:

Salutare la toata lumea! Am avut si eu problema asta de vreo 2-3 luni. Nu puteam sa adaug pe nimeni in lista si nici cine ma adauga nu puteam sa-l vad in lista. In fine. iata rezolvarea: verifica-ti-va listele sa nu aveti in lista id-uri cu add request pending. eu aveam lista full d id-uri in asteptare (luate de pe kissid.ro) si asta era problema. am sters toate id-urile in asteptare cu add request pending si acum adaug fara probleme.

| Clawd3lw a răspuns (pentru Mihai_Maximilian_Molan_1990):

Tie ti-a mers tot atunci sau dupa un timp (care e acel timp)?

| cr3tzu95 a răspuns (pentru Mihai_Maximilian_Molan_1990):

Asta sigur merge....am avut si eu aceiasi problema si am rezolvat-o asa....merge 100% si imediat

| Bianca20055 a răspuns (pentru Mihai_Maximilian_Molan_1990):

Heyy. Nu înţeleg. Poti sa-mi explici te rog? Ce e aia id-uri? Si request peding.

8 răspunsuri:
| WTFuck a răspuns:

Hei asa am patit si eu se intampla pentru ca ai adaugat prea multe contacte deodata sau le-ai adaugat unul dupa altul ceva de genu trebuie sa astepti intr-o zi sau 2 sad stiu e mult dar trebuie sa atepti si dupa ai voie sa adaugi.happy

| Clawd3lw a răspuns (pentru WTFuck):

Tie ti-a mers tot atunci sau dupa un timp(care e acel timp)?

| ĂăăAlexandra a răspuns:

Si eu am aceeasi problema happy

Răspuns utilizator avertizat
| Mihai_Maximilian_Molan_1990 a răspuns:

Multi imi ziceau sa imi schimb id-u ca am adaugat prea multi. Eu de abia am aproape 850 in lista. Altii au aproape 2000 si nu mai au probleme