| Capsunicax3 a întrebat:

Heii, salut! xD
Stiu ca intrebarea mea pare ciudata... dar voi ma puteti ajuta!
Decii, mie imi place de un baiat adica laughing nu pot sa zic ca imi place! Cand vorbesc cu el pe facebook, pe mess mi se pare foarte dragut, dar cand vorbim la scoala thinking totul e ciudaat, nu mai imi place de el. rolling on the floor
Sii thinking intrebarea eraa straight face imi place de el sau nu ( intrebare stupida )?
Aaa, ma inteleg bine cu el de mult timp, dar el se cam joaca cu fetele, parerea mea! ( P.s e adevarat ) laughing
Multumesc anticipat! happy
Sii a doua problema e cum sa am tenul fara cosuri, puncte negre ( solutii care se fac acasa ). Si cum sa imi asortez hainele, tot timpul cand ma duc la scoala, e problema cum ma imbrac... Si parul nu stiu cum sa mi-l fac... Deci idei asortare a hainelor, disparitia cosurilor, si cum sa imi fac parul happy, si despre tipull astaa :-s!
Funda + vot >big grin

Răspuns Câştigător
| cicika a răspuns:

Tipul asta e un mitocan sau e rusinos sau ii este rusine sa stea de vorba cu tine in real. sau te place si pe meess si facebook se simte mai liber dar in real este stresat sau nushtiu.dar pentru cosuri ajuta "Adic Salicilic"dar daca niic nu el nu trece atunci zinerit. dar asta e de la virsta mie imi trec cu incetul si nu folosesc nimic!

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Chiar ciudat habar nu am, du-te la dermatologie

| neutrino a răspuns:

Asa cum tu singura ai spus, totul este absurd.