| EvellineDub a întrebat:

Heii.:*
Sezonul rece, se pare ca a venit, si cam toata lumea sta in casa.
Voi ce faceti in sezonul rece, cand nu puteti iesii asa des afara? Eu n-am nicio idee despre ce as putea face.

Răspuns Câştigător
| Abbyka23 a răspuns:

O chem pe prietena mea cea mai buna si ne uitam la filme, mini-petreceri in pijamale, chestii gen. Saaaaau ma mai uit la un serial, Jurnalele Vampirilor etc. Uneori cand ma simt rau sau sunt suparata, scriu sau desenez. Scriu in jurnal, desenez paginile si jurnallaughing Si. ma:*, sa stii ca uneori mai desenez niste chestii faine pe pereti big grin. Sper ca te-am ajutat.

6 răspunsuri:
| 123321998896768 a răspuns:

Buna! http://www.TPU.ro/......aturat-nu/ poate te ajuta;).te pup.

| nimicaici a răspuns:

Stau la pc sau fac curat pein camera...o chem pe cea ma buna prietena la mine, ne uitam la TV sau jucam carti. Ne mai facem si temele, dar si in sezonul rece poti iesi la o plimbare intr-un parc cu o umbrela la indemnawinking Mie cel mai mult imi place sa ma plib cand e frig... big grin :*

| nimicaici a răspuns (pentru nimicaici):

Scuze pentru greseli rolling on the floor

| CraiCord a răspuns:

Daca stai in casa iti recomand o carte sau un serial.(carti sunt nenumarate iar serialetonguerison Break,Lost, Two and a half men, Californication si altelebig grin )

| crdiana a răspuns:

Eu una m-am gandit sa imi pictez peretii din camera. Am deja niste idei foarte dragute in minte. O muzica buna si totul e perfect. Ti-as recomanda sa citesti, dar nu vreau sa fiu absurda laughing. Daca stai sa te gandesti sunt atatea de facut in casa, renoveaza-ti camera...

| crdiana a răspuns:

Eu una m-am gandit sa imi pictez peretii din camera. Am deja niste idei foarte dragute in minte. O muzica buna si totul e perfect.