anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii^_^. Stiu ca e cam ciudat... dar nu stiu ce sa credbig grin
De cateva zile un vecin mi-a facut cunostiinta cu niste prieteni*eu vroiam sa`mi fac prieteni noi sa radem etc"
Si ies de vreo 5 zile cu ei dar e unu` care.de 3 zile unde ma duc vine dupa mine sa ma faca sa rad, unde se duce ma ia si pe mine, nu vrea sa se duca la fotbal*eu stand pe marginea terenului* vine langa mine sa stam si sa vorbim, imi ia apararea si azi cand m`am dus la magazin cu ceilalti el in loc sa stea cu prietenii lui fiind mai in fata un pic a venit sa stea langa mine.sa radem tot asalaughing dar mereu zice "Wow ce bunaciune e aia","Wow ce sani are:O" stiti.cum face un baiat:]]. Voi ce credeti?happy

6 răspunsuri:
| Andarock a răspuns:

---> E atat de evident! Te place! love struck

---> Daca iti face 'comlimente', daca mereu sta pe langa tine si mereu vrea sa-l bagi in seama, atunci este clar, ca te place (poate chiar te iubeste!) happy

---> Daca continua tot asa, atunci poate veti fii mai mult decat prieteni! (cine stie`!) smug

---> Numai bine! puppy dog eyes

| Emena a răspuns:

Ca te place.

| annkaa a răspuns:

Eu cred ca ii place de tine,daca sta cu tine in loc sa stea cu baietiilaughingsau cu prietenii aia sta cu tine,cum ai zis vine langa tine daca stai pe marginea terenului...e clar ca ii place de tine si mna zice ca waw ce sanii are aia, ce fund ce nu stiu ce va zice si el asa cum fac toti baietiichatterbox, asteptam sa ne zici ce se intampla mai departe:*winking

| Patry48485 a răspuns:

Probabil se intelege mai bine cu tine decat cu ceilalti si s-ar putea sa fiti prieteni buni.Cand am inceput sa citesc am crezut ca ii gay.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca sta mereu langa tine probabil ca te place.dar nu vrea sa arate asta si prietenilor lui.asta e parerea mea.intreaba-l sincer daca asta simte si afla.

| GiGiV2 a răspuns:

Iti este prieten! dar s-a gandit ca o sa il ajuti si tu la nevoie de aceea este asa bun poate o sa il ajuti