Cum sa radem de tine? Doamne! Te inteleg perfect,si eu am multe, foarte multe probleme. Sa fim seriosi, toti avem, si sti de ce?! Pentru ca asta e viata. Crede-ma, ai rabdare.Va iesi soarele pe strada ta,si intr-o zi vei zambi din nou :* Pentru ca asa e viata,cu rele (poate foarte rele) dar si bune. Viata te pune la incercare. Rezista, fi puternica, treci peste, viata e frumoasa! Te pup si ai grija de tine, totul va fi bine! :*
Buna, in ultima vreme ai trecut prin niste clipe mai grele, de asta se intmpla aceeste lucruri cu tine, stai linistita pastreaza`ti calmul si totul v a fii bine, discuta cu mama ta Te v-a ajuta acest lucru. Bafta :* te pup
Heii, saraca de tine , vad ca treci prin perioade grele , atatea intamplari una dupa alta sunt greu de suportat pentru un adult dar pentru un adolescent sau un copil, visele tale sunt datorita stresului, nu te speria, nu trebuie sa omori pe nimeni, tu sa iti traiesti viata din plin, si sa incerci sa treci peste toate impreuna cu mama ta :*, roagat-te la Dumnezeu, mergi la biserica si totul o sa fie bine, sa ai o gandire pozitiva si sa ramai puternica indiferent de ce sa-r intamapla :*, sper ca te-am ajutat
Loredana are dreptate du-te la Biserica, si cu timpul totul va fi bine, de asemenea poti sa stai de vorba si cu un consilier.