Probabil se sperie de anturaj, nu de talentul tau la dans. De fapt, ala nu prea conteaza (talentul), majoritatea sunt prastie cand se duc prima oara, dar daca te tii de treaba merge. Am un tovaras care nu stia, dar si-a dat interesul, si acum danseaza pe la concerte.
Ii explici frumos mamei tale ca iti place sa dansezi, si ca nu te intereseaza sa te intinzi cu toti pokemonii (inclusiv colegi de trupa) care mai mult ca sigur vor sari pe tine (mai ales daca esti slabuta si arati bine)
Bafta!
Eu sunt instructor de dans de un an si sincer asa mi-a zis si mie mama la inceput.
Incearca sa i arati ca iti doresti din suflet chestia asta si eventual fa-i cunostiinta cu mebrii trupei.
Asa no sa steie ca pe ace si daca i vede o sa isi schimbe cat de cat parerea.
Nu te lasa daca asta e visul tau merita sa mergi mai departe...
Eu sunt dansator, l a inceput nu a vrut sa ma lase dar i am zis ca daca nu ma lasa numai invat la scoala. Acelasi raspuns dar chestia este ca aveam o colega la scoala care era prt cu mine si i am zis ca voi veni si eu la orele de dans...I am zis mamei exact la ora cand trebuia sa mergem acolo ca am un fel de programare si nu a putut sa refuze, acum ma duc la concursuri si din astea
Faci cet-i place tie si te simti tu bine si iti doresti cu adevarat dansul este viata omuli ce este o parte din tine si trebuie sa arati tu ce sti mai bine.