| Willl a întrebat:

Sunt Elicia, o fata de 14 ani happy. si de curand.(cam 3 luni) m-am tuns mai sus de umeri dar mai jos de urechi cu mult. m-am gandit si m-am razgandit. si pana la urma as vrea sa-mi achizitionez niste extensii. sunt din Bucuresti, si nu stiu unde as putea sa merg sa mi le cumpar, m-am gandit sa le comand prin intermediul internetului dar nu stiu sigur daca este o metoda sigura. m-am uitat si pe site-ul divisima.ro. a lu' Bianca Dragusanu. chiar nu stiu ce sa fac in legatura cu aceasta problema deoarece nu pot astepta inca vreo 6-7 luni pana sa am lungimea dorita. astept un raspuns rapid si ofer si funda la cel mai bun! :*

Răspuns Câştigător
| TwEEty_9286 a răspuns:

Ok,in primul rand,extensiile nu sunt bune de nimic. Pare ca vai,sunt exceptionale,dar ele mai mult rau iti fac.
Extensiile se prind de radacina firului de par,iar acestea il distrug,si sa nu te miri daca dupa o perioada de purtat extensii,te vei trezi cu mai putin par in
cap.
Sfatul meu este sa te accepti asa cum esti, nimeni nu este perfect, dar cineva te iubeste cu tot cu aspectul tau.
Fi tu insuti si accepta-te.
Crede-ma extensiile, iti vor face mult rau, oricum este decizia ta.
O zi buna.:*