| Kiddo_2770 a întrebat:

Heii happy! Sunt in anglia si merg la scoala aici e destul de ok dar e greu sa`mi fac prieteni din cauza ca nu stiu limba foarte bine.Si mie si rusine sa vorbesc si ei vorbesc cu mine da numa scurt de exemplu "esti bine?" "iti place aici?" si din astea. Ies afara in pauza stau cu fetele pe banca si ele incep sa vorbeasca foarte rapid si rad si glumesc si mie mie mai mare groaza sa stau numa sa ma uit la ele ma simt ca si un catelus dupa ele si toata lumea e asa te ajuta dar daca nu stii limba nu au rabdarea ta.Am impresia ca nu o sa-i inteleg niciodata.Eu nu ma pot baga in conversatiile lor numa asa. Ceva sfaturi? Si sunteti careva roman in anglia? mersi:*

5 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Imi pare ra de tine, nu stiu ce cauti in Anglia, esti cu parintii? Cunosc ce inseamna sa nu vorbesti aceeasi limba cu " colegii" stiu cat de greu este, mai ales ca strainii nu au intelegerea noastra fata de straini. Poate iti gasesti prieteni romani, dar cel mai indicat este sa inveti cat poti de repede limba engleza. E singura solutie ca la scoala sa poti avea contacte cu colegii.

| Bubbles a răspuns:

Daca esti in anglia o sa inveti imediat limba... ce mi-as dori sa fiu in locul tau... adica sa stau in anglia... esti norocoasa... auzi unde stai? in londra si p ce cls intri?

| Alisa a răspuns:

Buna. Eu stau in Anglia si ti-am citit din intrebari. Stai linistita, si mie mi-a fost greu la inceput si am avut acea teama in suflet si pot sa zic ca o mai am si acum, mai ales ca nu e tara mea. Mi-ar place sa mai vorbim. Cati ani ai? Daca vrei da-mi un mesaj privat si vb mai multe.
Numai bine!

| denyskkkkkkk a răspuns:

Heei.uite.daca vrei da-mi id-ul tau daca ai si putem vb mai multewinking.:*:*

| AllyAllexandra a răspuns:

Si eu sunt in acceiasi situatie ca a ta. Tu in ce clasa esti? Si din ce zona? happy