Ii spui exact cum ai zis,"Tati am vazut/observat ca ai multe necazuri pe cap si nu doream sa te mai impovarez cu inca una". Eram convinsa ca voi reusi sa rezolv problema deocamdata n-am reusit, dar promit ca se va rezolva in viitorul apropiat. Orice greseala asumata este pe jumatate iertata. Sper sa scapi doar cu o dojeneala/mustruiala.
Te comporti foaarte frumos cu el, faci tot ce iti spune si incerci sa pari trista... poate te va intreba de ce, atunci trebuie sa ii zici adevarul, iar daca nu te intreaba, spune-i tu, sigur i se va parea totusi mai frumos sa ii zici adevarul din propria initiativa caci va crede poate ca te simti vinovata...
Cel mai bine este sa nu-l mai minti. Eu cred ca te va crede daca promiti ca vei invata mai mult sem II. Incepe inca din vacanta ca sa te creada. Fa-o cu seriozitate. Matematica e grea daca acumulezi goluri. Daca tata are cu ce, sa-ti puna meditator.
Ii cumperi o prajiturica pe care scrie :Imi pare rau, tata! Si ii spui tot ce s-a intamplat si te v-a ierta cu siguranta.