| 0reo a întrebat:

Heii! ♥
Sunt pe cale de a avea prima mea relatie ( serioasa )batting eyelashes, as dori si eu cateva sfaturi in legatura cu asta. Cum trebuie sa ma comport cu el, ce ar trebui sa fac?

Multumesc, anticipat!

7 răspunsuri:
| oÎngerașul a răspuns:

Hi, in primul rând trebuie să il impresionezi că ști să ai o relație cu cineva, să vorbești cu el, ce a mai făcut, dacă poți veni pe la el acasă, să vă plimbați prin oraș, parc, mall, sau unde vrei tu. poți face multe lucruri. dar nu cred că vrei să ajungi la sex laughing

| 0reo explică (pentru oÎngerașul):

Nuu, in niciun caz laughing!

| Semnattfetitsataa a răspuns:

Buna, trebuie s-a fi tu insati, s-a fi foarte sincera si deschisa fata de el, s-a aduci subiecte comune de discutie, mai mult subiecte care il atrag pe el, s-a il ajuti, s-a il respecti bineinteles ca acest lucru e cel mai important, s-a ii arati afectiune, dragoste prin cel mai discret mod, incearca sa fi o persoana discreta fata de el, nu trebuie sa fi directa! Eu ti-am dat cateva idei nu stiu daca sunt cele mai bune, dar iti zic eu, ca, cel mai important lucru intr-o relatie este s-a fi tuu insati, nu s-a incerci sa pari altcineva! Mult succes :*! Si apropo daca vrei s-a il impresionezi incearca s-a faci asta prin felul tau de a fi, nu trebuie sa pari extravaganta, pentru ca lui nu-i va placea prea mult! Incearca s-a petreci cat mai mult timp cu el!

| 0reo explică (pentru Semnattfetitsataa):

Multumesc frumos! ♥ :*:*

| iZzZieee a răspuns:

Trebuie să-i arăți că îți este pasă de el dar trebuie să-l lași și un pic singur ca să simtă îi lipsești și să îți dea seama cît însemni pentru el. Trebuie să fii tu însuși și asta va aprecia cel mai mult.

| oÎngerașul a răspuns (pentru iZzZieee):

Mda, ai invatat de la mine. ce raspuns dai si tu rolling on the floor)

| iZzZieee a răspuns (pentru oÎngerașul):

Keep calm, dear.:\