NU II SPUNE CA IL PLACI.
Crede-ma, ca fata, nu e bine sa spui ca placi un baiat. NU LUI CEL PUTIN. NICI PRIETENILOR LUI. Eu am trait-o pe pielea mea, a fost un cosmar.
Iti spun sa nu faci asta pentru ca in primul rand nu-l cunosti, cine stie ce mitocan o fi, chiar vrei sa stie tot liceul de cine-ti place si multe alte lucruri? Chiar vrei sa rada de tine si sa se creada cine stie ce Zeus pe Pamant pentru ca il placi?
Nu. Fi inteligenta, e ok sa-i dai cerere pe fb dar nu il teroriza, ai rabdare sa te bage el in seama ( roaga-te sa faca asta ), daca nu, incearca sa va imprieteniti prin alticineva sau spune-i si tu " te-am vazut prin liceu si ma gandeam ca poate-mi fac prieteni noi... " bla bla bla.
Nu prea e bine ca l-ai lasat sa te auda cand ai zis ca e frumos, i se urca la cap. Baietilor le plac, in general, fetele neabordabile, lasa-l pe el sa te curteze.
Oricum, in primul rand calmeaza-te, nu-i mai verifica asa des fb, ask-ul etc, e doar o pasiune, nu o face sa para marea ta dragoste ca-ti faci rau singura. In al doilea rand las-o balta cu poza aia si in al treilea rand fi prudenta, nu stiu cati ani are domnul dar baietii sunt in general imaturi, mai ales la liceu, daca e clasa a 9-a sau a 10-a vai si amar! Asa ca nu te arunca aiurea ca nu stii cum pot decurge lucrurile.
Incearca sa il cunosti prima oara.
Take care!
Buna! Pai in primul rand daca tot il urmaresti pe fb, ask si din astea... pe ask e prea bine ca ii poti pune tot felul de intrebari cum ar fi ai iubita sau din astea s afli multe despre el. si pe fb ii poti da un mesaj bunaa ce facii? sau chestii de genul. o sa vezi ca la un moment dat o sa se creeze o anumita conexiune intre voi si o sa te placa din in ce mai mult... trebuie sa ii intri la inima. nu-i usor dar merita nu? Sper ca baiatul acela sa te merite. Succes!
Dacă nici pe facebook n-ai curaj să-i spui cum te gândești că o să vorbești live cu el?
Încearcă să vezi cine e prima dată, ca să rămâi cu sufletul rănit.
Dacă-i spui un Bună, nu moare lumea.
Dacă vrei ceva să se întâmple între voi trebuie să fii mai îndrăzneață.
Waii unii spun sa vorbesc cu el alti sa nu ii zic nimic am asa emoti si sunt asa agitata acum.
Pai chestiile alea din poza sunt cam stupide(parerea mea).In schimb poti incerca sa vorbesti cu el mai mult pe facebook, pe ask...sau de ce nu, chiar fata in fata. Poate asa o sa simta si el ceva pentru tine(daca vede ca ii oferi atentie).Si la un moment dat, cand simti ca esti pregatita spune-i ce simti pentru el. Sper sa te fi ajutat raspunsul meu :*
CoolGirlLoveYou întreabă: