| Ingridd22 a întrebat:

Heii TPU! :* A avut cineva banda de alergat sau bicicleta eliptica? Daca da, care este mai buna? Dau funda! `love struck

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Am avut bicicleta si cred ca banda de alergat e mai benefica

| BlackEyedGirl a răspuns:

Eu am bicicleta, banda nu am dar am folosit-o de cateva ori la sala si mi se pare mai buna.

| DedeeAndreea a răspuns:

Hei.Am bicicleta eliptica, dar, dupa parerea mea, amandoua sunt la fel de bune! Difera doar pretul.Eu ti-as recomanda sa iti iei banda de alergat daca vrei sa slabesti! Nu stiu de ce,mi se pare mai misto, mai interesanta! Trebuie, de fapt, sa te gandesti tu ce ar fi cel mai bine pentru corpul tau! Amandoua sunt la fel de bune, deci...De aici, e alegerea ta!
Bafta! O zi placutawinking

| BeautifulAngelOana a răspuns:

Da banda de alergat! Este foarte buna pentru ca poti sa alergi oricand! Slabesti repede daca alergi 30 de min de 3-4 ori pe zi

| SunneR a răspuns:

Amândouă sunt bune, ambele au acelaşi stil. Când alergi mişcarea picioarelor e asemănătoare ca la mişcare picioarelor la biciletă.

| andreea96mihaela a răspuns:

Heii! Cu siguranta bicicleta eliptica. Aceasta iti lucreaza atat picioarele, cat si bratete, soldurile, fesele, coapsele, chiar si abdomenul (depinde de ce pozitie iei). Banda iti lucreaza doar picioarele. Ca mai dai si tu din maini cand alergi e altceva. Asta poti face si fara un aparat.

| Abuziloae_Bogdan_1991 a răspuns:

Banda e mult mai buna, ca iti folosesti mai toti muschii din corp, in schimb la bicicleta eliptica folosesti gambele si mainile. Eu am bicicleta, dar nu prea sunt multumit de ea, as schimba oricand cu o banda de alergat!