Salut.Sunt prietena cu o fata din clasa a 1-a si in a 8-a s-a distrus tot(acum sunt a 9-a).Si?
Mi-am dat seama ca degeaba au fost 8 ani la mijloc daca nu ne intelegeam super.Asta e, prietenii vin si pleaca.Ce poti face tu este sa o lasi mai moale cu ea.Nu ii scrie, nu o suna, nu o cauta si nu vorbi cu ea. Daca o sa iti duca lipsa atat de mult, te va cauta(nu te va cauta pentru a-ti cere iar temele sau altceva). Daca isi da seama ca a gresit, te va cauta si isi va cere scuze.Acum e decizia ta daca o mai lasi pe creatura aia sa intre din nou in viata ta, fiindca imi pare o povara dupe ce mi-ai zis.Succes!
Nu cred ca sunteti prietene, sunteti colege. Tu esti prietena, dar nu si ea, din ce am citit te foloseste si atat. Daca terminati a 8-a mai aveti putin timp. Nu mai insista sa iesiti, clar ca nu vrea, concentreaza-te pe invatat. Bafta la examene!
Te considera prostu perfect, realizeaza ca ea nu face nimic pentru tine ci doar tu pentru ea
Mulțumesc! Mentionez ca nu a fost mereu asa! Din clasa a 8 a de cand face atletism, a inceput cu fitele!