anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii TPU! Am 14 ani ai am sanii ff mici, aproape deloc... Stiti exercitii fizice sau metode de marire? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| ascovit a răspuns:

Ai 14 ani, deic nu trebuie sa iti aci griji, sunt multe fete in situatia ta.
Sunt de asemenea fete care au ditamai sanii la 14 ani si regreta, pentru ca nu e deloc usor.
Nu prea ai ce face, esti in crestere, ai tot timpul din lume, unele fete se dezvolta mai greu. Am inteles ca masajul si tinctura de marar ajuta.

8 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Lasa-i asa cum ti i-a dat natura, ce este natural este frumos si sanatos.Crezi ca daca ii ai mari te fac mai desteapta?

| Memecy a răspuns:

14 ani happy hmm esti norocoasa ca ai sani mici imbatranesti mai lent happy nu-ti fa griji! timpul ii va creste (poate e chestie genetica )

| mimiwewem a răspuns:

Nu există. Au timp să-ți crească până la 22 de ani.

| alexro93 a răspuns:

O sa iti creasca, stai linistita...cunosc pe cineva care era la fel ca tine la varsta aia...acum pe la 18, 19 ani parca nu-mi prea vine sa cred cum aratahappy

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Numai rabdare.

| GigiMenta a răspuns:

Da...sportul chirurgical. Nu glumesc sa nu faci asta, ai doar rabdare vor creste odata cu tine happy

| Coso_Cosmin_1994 a răspuns:

La 14 ani ce ai vrea? Mai asteapta, sau nu ai ce poza sa pui pe facebook pentru like-uri?

| AliKilljoy a răspuns:

O sa creasca sanii singuri deoarece esti inca in crestere. Eu am 14 ani si am sanii mari...crede-ma ca as vrea sa ii am mai mici acum, pentru ca au crescut dintr-o data si inca nu m-am obisnuit.