Ai 14 ani, deic nu trebuie sa iti aci griji, sunt multe fete in situatia ta.
Sunt de asemenea fete care au ditamai sanii la 14 ani si regreta, pentru ca nu e deloc usor.
Nu prea ai ce face, esti in crestere, ai tot timpul din lume, unele fete se dezvolta mai greu. Am inteles ca masajul si tinctura de marar ajuta.
Lasa-i asa cum ti i-a dat natura, ce este natural este frumos si sanatos.Crezi ca daca ii ai mari te fac mai desteapta?
14 ani hmm esti norocoasa ca ai sani mici imbatranesti mai lent nu-ti fa griji! timpul ii va creste (poate e chestie genetica )
O sa iti creasca, stai linistita...cunosc pe cineva care era la fel ca tine la varsta aia...acum pe la 18, 19 ani parca nu-mi prea vine sa cred cum arata
Da...sportul chirurgical. Nu glumesc sa nu faci asta, ai doar rabdare vor creste odata cu tine
La 14 ani ce ai vrea? Mai asteapta, sau nu ai ce poza sa pui pe facebook pentru like-uri?
O sa creasca sanii singuri deoarece esti inca in crestere. Eu am 14 ani si am sanii mari...crede-ma ca as vrea sa ii am mai mici acum, pentru ca au crescut dintr-o data si inca nu m-am obisnuit.
aleee_7098 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
croissant întreabă: