Cel mai probabil e pe moda aia veche ca nu ai voie sa faci niciun fel de gest tandru pana nu va casatoriti... Desi pana la urma e doar o imbratisare si aveti 1 an si 7luni dar nah.
L-ai prezentat parintilor tai, nu? Ce parere au? Tare mi-e ca are ceva cu el. Tatal tau ce zice despre relatia dintre voi 2? (scuze de intrebari dar am nevoie de raspunsuri la ele). Sfatul meu ar fi ca. sa gasesti timp cat sa fie toti 3 liberi (mama, tatal si prietenul tau). El sa vina la voi acasa si sa stati toti 4 de vorba. Sa lamuriti care-i situatia. Poti sa o intrebi de ce face aia, are ceva impotriva daca sunteti impreuna si tot felul de intrebari de genu'. Repet. sa fie si prietenul tau de fata. Mult noroc si sper sa rezolvati problema.
Buna, am citit ce ai scris mai sus si am observat ca tu vrei sa fi iubita si nu poti din cauza mamei tale, ai putea sa te vezi cu el pe ascuns si sa va sarutati, dar cel mai bine e sa o faci pe mama ta sa inteleaga ca vrei un iubit.
Spune-i direct.
"M-am saturat, tu ma impiedici si sa-mi iau iubitul in brate desi o sa fiu majora curand in timp ce tu erai casatorita la varsta asta! Nu stiu care e problema ta in aceasta privinta, dar ma deranjeaza si nu il voi pierde pe barbatul iubit din cauza ta. Daca nu poti intelege nici macar atat, te rog sa nu te mai bagi in viata mea."
Stiu ca pare dur, dar la varsta ei nu-si mai poate schimba mentalitatea. Poate se va gandi la ce ai putea sa-i zici si de dragul tau macar nu se va mai baga.E viata ta si daca vrei sa il saruti sau sa il iei in brate n-ar trebui sa se impotriveasca.
Cel mai probabil mama ta nu vrea sa iti asumi aceasta responsabilitate la o varsta asa frageda, precum a avut si ea. Te poate lua valul oricand daca ii marturisesti si, atunci cand vei deveni innebunita dupa el, nu o sa mai gandesti rational.
Mama ta iti accepta relatia ca fiind una neserioasa, copilareasca si nu vrea ca tu sa faci anumite greseli.