| Cristinaa9933933 a întrebat:

Heii,TPU! Am cunoscut un tip ce m-a intrebat daca vreau sa fiu iubita lui, iar dupa ceva timp sub presiunea acestuia am acceptat..Adevarul este ca la inceput simteam anumite lucruri pentru el, dar acum ne-am cam racit unul fata de celalalt mai mult din cauza comportamentului sau.La inceput ii vedeam doar calitatile, dar dupa ce am deschis ochii larg i-am vazut cu adevarat caracterul...Recent am cam realizat ca imi place de fratele sau.Stiu ca nu-i ok ce se intampla, dar ce credeti ca ar trebui sa fac?

5 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

In afara de sfatul ce l-ai primit de la Iulia100rock4ever, incearca sa nu mai fi naiva si influentabila, ci mai sigura pe tine. Inainte de a lua o decizie in viata trebuie sa cantaresti foarte bine inainte, nu sa te lasi dusa de nas, de insistente etc.

| Cristinaa9933933 explică (pentru IsabelaIssa):

Multumesc pentru ajutor! :*

| JustDeedee a răspuns:

A fost atat de grijuliu cu tine pana ai acceptat sa fii iubita lui, nu? laughing Dupa ce a vazut ca i-ai cazut in plasa, te-a lasat balta... Urat! Nu trebuia sa te lasi asa usor! Ai cedat prea repede si asa cedeaza si el acum. Probabil ar fi mers altfel relatia.
Te sfatuiesc sa inchei relatia cu el pana nu va fi prea tarziu si probabil vei suferi.
Despre fratele lui... mai bine nu. Cel putin acum nu e momentul sa te indragostesti de fratele lui. Poate doar mult mai tarziu.

| Iulia100rock4ever a răspuns:

Eu zic să vorbesti cu băiatul respectiv, dar nu trebuie in nici un caz să incurajezi sentimentele pe care le ai fata de fratele său.Cel mai bine este sa te indepartezi de amandoi!