| fifidafgsh a întrebat:

Heii TPU, am nevoie de ajutor. Sunt in clasa a9a si am asteptat foarte mult sa fiu la liceu deoarece se spune ca viata din liceu e ce mai frumoasa, si bineinteles ca atunci cand am venit la liceu, ma gandeam ca o sa-mi gasesc "iubirea" dar deja au trecut cateva luni si eu tot singura sunt. Aproape toate colegele mele au iubit dar eu nu! Baietii din liceu se dau la mine, se uita dupa mine, ma striga, chestii de genul. Dar problema e ca nu intra pe mine gen pe fb. adica intra de vreo doua trei ori si dupa gata, am mai avut alti iubiti pana acum dar acum vreau sa fie diferit nu vreau sa fiu cu orice retardat... Acum parca am intrat intr-o perioada de depresie, ma simt foarte singura Eu sunt o fire mai timida si nu imi place sa abordez un baiat, de fapt nu fac asta. M-am saturat sa fiu singura, ce ma sfatuiti?

Răspuns Câştigător
| SpeșălGirl a răspuns:

Daca nu mai vrei sa fii singura, lasa orgoliul si intra si tu pe ei! Sau macar, daca un baiat te-a bagat o data sau de doua ori in seama scrie-i si tu dupa, ca daca nu te va crede o fitoasa care nu stie sa bage lumea in seama si nu o sa se mai uite la tine.Eu pana acum am trait o perioada extrema (sunt tot a 9-a). Deoarece in fiecare pauza merg cu vreo 2 prietene din clasa prin scoala si ne uitam dupa baieti, ne facem prieteni noi, ne bagam in seama cu ei sau intram pe la diferite clase. Eu am abordat un baiat de calsa a 11-a care-mi placea si totul a decurs bine, am avut o relatie frumoasa.Incearca si tu, nu mai fi asa timida ca nu e bine.Liceul inseamna sa profiti, sa te distrezi, dar nu o sa poti face asta daca o sa astepti ca altii sa inceapa discutia si tu niciodata! Mergi pe la alte clase, vezi care baiat iti place si intra in vorba cu el, acum ca sunt balurile bobocilor poti sa il intrebi ce parere are legat de asta etc.Sunt multe lucruri.
P.S: SA NU STAI IN BANCA IN PAUZE! Iesi cat mai MULT pe hol, afara, numai nu in clasa.Eu asa mi-am facut multi prieteni. Daca mai ai intrebari, poti sa mi le pui.

1 răspuns:
| Divy a răspuns:

laughing amuzant în afară de colege n-am avut "iubită" dar bime știu cum e la fete la voi e mai altfel.
Cât despre facebook postează gen "Plictiseală cine are chef de chat " sau ceva în genu am observat asta la multe persoane și doritori sunt happy
În rest mai ieși pe hol afară fie cu colege fie singură
Și focusează-te și pe altceva nu doar pe faza cu iubițelul ca să-l schimbi ca șerve5elul laughing
Baftă