Cu riscu de a primi sute de mesaje de amenintare din partea multora
As striga cu gura de moarte
MOARTEA COCALARILOR/PITIPOANCELOR
adica wtf?
Sa ajung in rai
Sa am un numar de dorinte infinit
Alege tu pe cea mai buna! Funda?
Mi-as dori sa imi pun cate dorinte vreau si cand vreau. Asa as fi mereu multumit...
SA fiu iubita, sau sa mi se indeplineasca orice dorinta ( nu ma refer la delea aberante: sa zbor etc)
Hello!
Sa imi mai pot pune inca 1000 de dorinte Asa pot schimba lumea in bine si imi pot ajuta si familia. As scoate tara(tarile)din crizaV-as indeplini si voua o dorinta. Dar sa revenim la realitate.Stiu ca nu e posibil asa ca imi doresc ca Dumnezeu sa aiba grija de noi toti. si cine stie, poate vi se indeplinesc si voua niste dorinte
Bye
:*:*pup
Hmm, se spune ca un om foloseste in jur de 3 la suta din creier, dorinta mea ar fi sa imi pot utiliza creierul la maxim
Buna, pai in primul rand sanatate si fericire pentru toata lumea si sa nu se mai umileasca unii dintre utilizatorii TPU pentru o funda.bft
Daca as putea sa imi aleg o dorinta mi-as dori ca toti oamenii din lume sa aiba dreptul la o alta dorinta.Nu prea imi doresc eu multe
Daca as avea dreptul la o dorinta, acea dorinta ar fi sa avem o lume mai frumoasa, mai curata, mai sanatoasa in care tehnologia sa se imbine cu natura armonios
Sellak întreabă: