| AndraaIonela a întrebat:

Heii TPU:*! Am o intrebare, de fapt o problema...Ieri m-am despartit de prietenul meu sadDe ce? Sa va >spun: El a gresit foarte mult ...In urma cu cateva saptamani ne intelegeam foarte bine, ne iubeam, nu aveam probleme, am vorbit cu el la telefon si peste maxim 5 minute am primit un sms cu " Imi pare rau nu mai putem fii impreuna, am auzit cateva lucruri despre tine ce nu mi-au convenit". Desigur ce a auzit nu era adevarat s-a convins si el de acest lucru! Acum cateva zile m-a sunat si-a cerut iertare si a vrut sa ne impacam. Am acceptat dar el a devenit prea insistent ma suna din 5 in 5 minute. Asa ca am decis sa luam o pauza. Cand a auzit asta vocea lui s-a subtiat parca ar fi inceput sa planga sad Chiar imi pare rau pentru el dar eu nu-l pot ierta! Am nevoie de un sfat ceva! Orice :*! Dau FUNDITA si VoOT!:* Multumesc!

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate ar fi cazul sa-i mai acorzi o sansa

| ralluca15lp a răspuns:

Incearca sa.l ierti. Adica si el a facut la randul lui un efort sa te ierte, chiar daca acele lucruri nu erau adevarate happy

| Liiia7 a răspuns:

Daca tu nu te simti ok cand te streseaza zii asta si daca continua sa o faca atunci...nu stiu...

| JustMe34 a răspuns:

Daca tu simti sa iei o pauza atunci stati putin despartiti si ganditi-va bine la acesta situatie.Totusi eu as zice sa-l ierti.e drept ca te-a deranjat atitudinea lui si ca a crezut niste lucruri care nu erau adevarate si mai ales ca n-a vorbit cu tine prima data insa daca si-a cerut scuze si intr-adevar e sincer ar merita o a doua sansa. Baftawinking

| Xenia16 a răspuns:

Fi atenta, el inca se gandeste la acele barfe despre tine de asta face asa, spune-i sa fie linistit ca totul o sa fie bine

| mimiwewem a răspuns:

Dacă nu-ți place de el, lasă-l.
Dacă nu, mai acordă-i o șansă.Tu cum nu-l poți ierta, ți-aș sugera să-i trimiți un mesaj că nu mai vrei, e mai bine așa pentru voi, că nu aveți viitor împreună.