Oooo, dar ce baiat romantic avem noi aici. Se ofera sa te duca acasa seara si vrea sa stea cu tine? Da, scumpo, te cam place. Si e cam romantic tipu', nu prea mai gasesti multi ca ei, sa se ofere sa te duca acasa si sa stea cu tine
Bună.
Întrebarea este: ce vrea de la tine?
Asta trebuie să-l întrebi în față, scurt și răspicat.
Dacă te place, îți va spune.
Pa, pa.
Buna! Din ceea ce spui tu, clar te place!
Daca si tu simti ca-l placi, trebuie sa vorbesti mai intai cu prietena ta, pentru ca asa e frumos. Ai grija sa-i spui intr-un mod cat mai putin deranjant.
1. Daca vrea sa te duca acasa, inseamna cu adevarat ca vrea ceva. Cel putin asa stiu eu.
2. Daca ti-a spus ca vrea sa stea cu tine, e ceva! Stai cu el, afla mai multe despre el.
3. Daca se uita la voi pe geam, inseamna ca vrea sa vada cum se distreaza fetele, poate e curios ( insa nu trebuie sa-l vedeti, adica el trebuie sa se "camufleeze", sa se ascunda dupa perdea ). Daca insa sta in geam "ca statuia" si accepta sa fie vazut, asta e altceva: vrea ca tu sa observi ca el e interesat de persoana ta... ca de-a suriorii sale, ce sa zic, o cunoaste bine.
P.S.: Ce varste aveti toti trei )?
Cu siguranta, astea sunt cele mai evidente lucruri la faptul ca te place si ca vrea sa fie cu tine! Sper ca te-am ajutat! :3