| WeGirls a întrebat:

Heii TPU! Am o intrebare mai delicata. Astazi un baiat de care mie imi place mult mi-a spus sa fiu impr. cu el. Dar unele fete care au fost cu el spun ca isi bate joc. Eu ce sa spun? DA sau NU. E o decizie foarte importanta si nu stiu ce sa fac. MULTUMESC! Fundita+Vot astept raspunsuri va roog.; x

Răspuns Câştigător
| Jodelle a răspuns:

Hmmm, este destul de delicata situatia. Ai putea sa-i spui da insa trebuie sa ai grija in situatia asta sa nu te atasezi prea tare de el si sa-l studiezi. Sau ai putea sa spui nu, insa cred ca o sa ramai mereu cu intreabrea "ce ar fi fost daca? " Fostele sunt poate geloase insa poa` sa fie la fel de bine si sincere. Eu una as accepta in locul tau, insa pentru inceput, as fi foarte atenta la el si la comportamentul lui sa vad daca merita sa continui realtia e sincer, ok mergem mai departe, nu ii pun capat... Bine, eu am un talent nativ in a recunoaste persoanele, hai sa zicem drepte si nedrepte happySper ca ti-am fost de ajutor, incearca sa-ti asculti inima dar nu-ti ignora nici rationamentulwinking

3 răspunsuri:
| FluturashullThau a răspuns:

Cred ca ar trebui sa iti asculti inima dar incearca sa nu pui prea mult suflet de la inceput pentru ca totusi cei care tiau spus unele lucruri s-ar putea sa aiba putina dreptate dar totusi daca isi bate joc nu-i arata cat de mult iti pasa pentru ca iti va bate joc de tine mereu dar s-ar putea ca tot sa fie bine deci sfatul meu este sa spui DA pentru ca incercarea moarte n-are Succes draga mea!

| Mrlove a răspuns:

Eu zic ca este serios (adica ti-a zis chiar azi) de sf. valentin probabil a zis sa isi ia inima in dinti si sa iti spuna, in plus pun pariu ca acele"unele fete" sunt doar geloase, eu sunt baiat crede-ma mai bine sa zici accepti decat sa nu si sa regreti bafta.

| romancuta02 a răspuns:

Dar te-ai gandit ca unele fete spun asta doar din gelozie? Daca iti place de el fi cu el si fi atenta la comportamentul lui, daca nu-ti convine il lasi in pace sa-si vada de drum. Tu sti cel mai bine daca iti place atat de mult incat sa fi cu el. Bafta!