Stiu cum te simti.si cea mai buna prietena a mea e super draguta si s-a intamplat de cateva ori sa fie chiar cu baiatul pe care il placeam. faza e ca trebuie doar sa iti gasesti un iubit care sa te accepte asa cum esti...si la care sa tii destul de mult.asa nu ar mai trebui sa te intereseze cine se da la prietena ta si te-ai gandi ca tu il ai pe el si el te iubeste.nu stiu daca ti-am fost de ajutor dar spun din experienta.fiecare baiat are felul lui de a gandi si niciodata nu o sa ii poti incadra pe toti in acelasi grup ptc cu toate ca lumea spune ca sunt toti la fel nu-i adevarat! acum nu stiu cat ai inteles din ce ti-am povestit eu dar sper din nou ca ti-am fost de ajutor.
Incearca sa pari cat mai draguta si sa fii sociabila..si sa fii pe gustul tuturor + ca nu trebuiesa te schimbi..cine te place.te place asa cum esti! Funda?
Nu stiu cum sunt altii dar eu ma simt bine in preajma unei fete la locul ei(Nu fitoasa). Si cel mai mult imi place cand o vad diferita de 'celelalte'. Asta in sensul ca nu se ia dupa cea mai buna prietena sau dupa 'marea turma'. Apropo de 'cea mai buna prietena'. Eu de fiecare data am avut probleme cu foste'le din cauza celei mai bune prietene. Asta e, cred ii era teama sa nu o piarda, nu stiu. Oricum, fii naturala si vesela. E tot ce conteaza! Bafta si te :*!
Dar ai incercat sa nu le dai atenti? asta ar fi un avantaj poate ca unul dintre ei vor fi norocosul care va fi cu tine Bafta :*
Pentru a fi placuta de baieti trebuie sa fi tu Asa-ti vei gasi perechia potrivita. deoarece daca te transformi in ceva ce nu-ti place va fi un cosmar alaturi de persoana Placuta tie te vei satura la un moment dat
Fii tu insati.Credema.Eu la scoala am o reputatie falsa de glumet, dar stiu ca in sufletul meu sunt un baiat de treaba, iubitor, sentimentalist si cu acea "Reputatie falsa" imi fac doar rau..Pentru ca ma enerveaza ca oamenii ma stiu pentru cine NU sunt cu adevarat.Si acum stau si ma gandesc ca daca le arat tuturor cine sunt, oare imi vor mai fii prieteni? Iti sfatuiesc sa nu faci aceeasi greseala.Fa-ti prieteni (poate chiar si un iubit sa iti gasesti) care sa te placa pentruceea ce esti, nu pentru ceea ce cred ei ca esti. Sper ca te-am ajutat :*
Cine te place, te place asa cum esti. Nu vrea sa te schimbe, ci din contra, te completeaza. Trebuie sa iti gasesti persoana potrivita si nu te arunca in bratele primului care iti apare in cale. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Sincer depinde si felul baietilor sunt 2 tipuri mari si late:
1 Nesimtiti Perversi care lor sa le faci pe plac trebuie sa " fi mare bunaciune"= haine misto machiaj 90 60 90 etc...
2 Inteligenti Romantici Cu Bunsimt
Astia-s mai putini dar lor trebuie doar sa te imbraci bine si sa te comporti ok, nu sa fi insistenta scuze de limbaj L sper ca te-am ajutat dar de fapt sti ceva nu trebuie sa fi invidioasa pana la urma roata se va intoarce nu incerca sa te schimbi caci pana la urma daca cineva iti e prieten sau te iubeste, te iubeste asa cum esti fara sa incerce sa te schimbe vei vedea tu cum toti baieti se vor uita la tine si ea o vad deja pe TPU TU DOAR FI TARE
Poate gasesti un raspuns aici: http://kindofart.wordpress.com/......e-de-tine/
Andrei67y5 întreabă: