| DidiutzMic a întrebat:

Heii TPU. am o mica problema, din nou...
Pai: mie imi place de un baiat de vreo 2-3 ani. Si el este mai mare ca mine cu un an. Suntem prieteni de mess destul de buni, si ne intelegem destul de bine.
Si as vrea sa ii zic ca il plac numai ca el a aflat defiecare data ca il plac si avea pareri proaste. dar acum a ajuns sa ma cunoasca. Ce sa fac. cum sa procedez sa ii zic sau nu?
Dau fundita!happy

Răspuns Câştigător
| DenySiGaby a răspuns:

Bate apropouri pe mess despre voi 2. Incearca sa introduci subiectu in discutie si o sa afli si parerea lui daca te place sau nu. :X Stai linistita ca daca bati aproapouri despre voi 2 isi va da seama ca ca esti indragostita de el tongue Succes cu baiatul acela big grin

8 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Asteapta ca el sa iti spuna daca ii place de tine si pe urma tu. happy

| MasterOfDisaster a răspuns:

Nu ii spune ca il placi. Iesi cu el, intalniti-va, mai lasa sa treaca timpul.

| DidiutzMic explică:

Va multumesc foarte mult!:*

| Andandut a răspuns (pentru DidiutzMic):

E clar ca nu te place! Se vede si din poza de profil ca esti sluta! big grin

| DidiutzMic explică (pentru Andandut):

Serios? nici tu nu esti prea frumoasa\frumos. ai chef de cearta? da`mi adresa ta de mess si o sa vezi tu acolo.

Copilo,vezi-ti de treaba ta!laughing N-am timp de tine, hai pa ca ti-am raspuns la destule intrebari deja! laughing
Iti meriti soarta! big grin

| DidiutzMic explică (pentru Andandut):

Ce ratata.laughing de fapt tu te-ai bagat in seama si faci pe proasta. Jet :*

E clar ca esti o copila frustrata si la cum vorbesti, nu are cum sa te placa vreun baiat. Eu doar ti-am raspuns la intrebarile stupide pe care le pui. Mai departe nu am timp de discutii pe mess cu tine, am alte lucruri mai importante de facut!