Poze care stii ca le plac fetelor... Cu pantofi, cu vedete (One Direction, Justin Bieber..etc). Stii, o idee buna ar fi sa faci joculete cu ei. De exemplu jocul "elimina", si banuiesc ca stii cum este. Sa faci un colaj cu poze si sa ii intrebi pe vizitatori care poza sa o elimine. Sau sa va jucati "elimina pagina", alegand mai multe pagini pentru joculet; jocul "elimina melodia". Alegi mai multe melodii si intrebi care sa fie eliminata. Sau sa iti faci un album cu un "oracol" . Asa vei afla multe chestii despre persoane. Faci concursuri, de exemplu "nu sunt perfecta, dar sunt eu". Sa pui o poza cu o fata destul de draguta si sa pui in descriere : Vreti sa creez acest concurs? Trebuie doar sa lasati poze cu voi pe wall-ul paginii si eu va voi pune pozele in acest album. Poza cu cele mai multe like-uri va castiga... (si pui premiul ).
Aa, te mai poti juca si "continua statusul". De exemplu sa pui "Continua statusul : Te-am iubit..." si cel care comenteaza trebuie sa continue statusul si tu il alegi pe cel mai frumos, dandu-i like la comentariu si apoi sa il postezi pe pagina ta. :* Bafta
PAi poti posta multe jocuri si mai multe statusuri sa adaugi multe poze.....de astea nu lasa fanii tai sa se plictiseasca de pagina
Posteaza cat mai multe poze pe care sa scrie statusuri, incepe o poveste (de la povesti faci multe like-uri daca ai imaginatie). Poti sa faci un concurs (daca vrei sa faci mai multe like-uri la pagina scrie una dintre reguli : cine da like la poza sa dea si la pagina altfel nu se ia in consirerare like-ul). Poti sa postezi poze cu coafuri, machiaje, manichiura sau imbracaminte. Funda?
(Cate like-uri are pagina ta? Am si eu pagina si poate facem schimb de pubb rpin poze )