| rockelle75 a întrebat:

Heii TPU! Am o prb...adica, nu chiar problema laughing
Faza e ca de la inceputul clasei a 5a am intrat in liceu, in gimnaziu mai bine zis. De la inceputul anului stiam sa ma impun, poate chiar eram fitoasa. Adica aveam tupeu, toti ma respectau. Apoi, am fost cu un baiat din cls a 5a si...am devenit si mai cunoscuta in scoala. Am fost cu el 3 saptamani, apoi am fost cu altu de la cls a 6a. Nu stia sa se 'pupe', nu statea cu mine etc. Deci mai pe scurt era bou. Si...na, acum am mai fost odata cu ala cu care am fost 3 saptamana. si inca o data etc. pana am fost de 7 ori laughing serioswinking
Acuma, nu stiu cum sa mai fac; cu cine sa mai fiu sau ce sa fac ca sa mai ma fac cunoscuta, adica sa se mai auda de mine prin scoala cum se auzea in prima luna. Vreo idee? Nu stiu, adica - nu am cu ce baiat sa mai fiu ca in clasele 5-8 nu sunt decat vreo 3 baieti draguti, cu 2 am fost deja laughing
Am uitat sa precizez ca eu sunt si ff talentata la desen si fac portrete, compozitii, peisaje la comanda [in jur de 10 lei una] deci sa nu spuneti sa fac accesorii hand-made, desene etc.
Concluzie: Vreau idei
Intrebare: Cum sa fac sa se mai auda de mine prin scoala?
Advertisment: funda! :d
Pa happy

6 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Defileaza in fundul gol. Talentata si modesta.pa

| YoYo a răspuns:

Se numea cumva genu asta de caracter hmm cum se numea a da :
CUR.VA.te cuplezi cu baieti doar pentru popularitate sau mai merge ceva"Disperata de atentie"

| JelLy_3370 a răspuns:

laughing... ce chestie.mmda,nu stiu ce sa zic esti o tipa foarte norocoasa dar zic ca ceri cam mult de la viata ar trebui sa te bucuri de ce ai, incearca sa te intergrezi in grupurile cele mai "vestite" in acel liceu.sa te imprietensty cu fetele mai mari decat tine care sunt deja cunoscute in liceu si chesty din astea dar cel mai bine incearca sa te opresty s`ar putea sa nu se mai auda nimic de tine pentru ca vrei sa fi "populara". succes:*

Răspuns utilizator avertizat
| Zuzu_1832 a răspuns:

Pey cupleazate cu un baiat de a 8a sau mai mare de la liceu asa am facut si eu:d

| Mariucaaarr97 a răspuns:

Daca lesini in clasa aude toata scoala de tine!laughingrolling on the floor
ce vrajeli pe capu` tau...raised eyebrows