| Trrranquila a întrebat:

Heii TPU. Am o problemă mai. aiurea, să spun așa. Am 13 ani.
Nu prea știu cum să încep. Eu mă consider foarte ciudată și diferită față de toți ceilalți. Niciodată n-am crezut când cineva mi-a spus că sunt frumoasă. Toți mă întreabă câți ani am. Răspund că 13, iar apoi pleacă oarecum dezamăgiți, aruncând aceeași replică „credeam că ești mai mare". Când merg pe stradă, mulți băieți de 17-18 ani mă opresc spunându-mi tot felul de replici „ce faci frumoaso?", „frumoasă fată", „îmi dai numărul tău?" și altele.
Când intru pe site-uri gen Omegle, spun că am 13 ani și nimeni nu mă crede. Câteva fete de la mine din clasă mă consideră fițoasă și spun că mă cred la liceu.
Dar eu nu vreau să fiu așa.
Uneori primesc altfel de replici fără ca măcar să deschid gura.
Nici nu mai știu ce să fac sau ce să cred. Mai e cineva în situația asta sau sunt singura *weird*?

Răspuns Câştigător
| CryForYourLove a răspuns:

Da,cam asa e si la mine. Cand spun cuiva ca am 14 ani cred ca imi bat joc de ei,mai ales ca sunt si dezvoltata(fizic si mintal) dar nu trebuie sa te simti prost,considera-l un avantaj, si lasa-le pe celalalte fete care zic ca esti fitoasa, mie imi spun ca sunt cu**a din cauza ca se aduna baietii im jurul meu, dar le las sa fie invidioase in continuare, fa si tu asahappy

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Mda... cam ceva de genu e si cu mine..Intr-o zi in drum spre sala de fitness m-o oprit un baiat de vreo 23 de ani si m-o intrebat ca daca am terminat facultatea :/ Si in clasa si in scoala vorbesc cu multi baieti dar cand afla ca am numai 14 ani de parca nu s-ar fi intamplat nimic. oh go on si bucura-te ca esti asa si baietii se intereseaza dupa tine laughing Uhm. pe colegele tale lasa-le naibii ca sunt geloase happy

| CIICriss a răspuns:

Acum bine ar fi sa fii frumoasa si pe interior. Oricum, considera-te norocoasa ca esti frumoasa. Fetele alea sunt doar invidioase si nu trebuie sa le bagi in seama.