| CяiiStÿηα a întrebat:

Heii TPU:*Am o problema testul de mare.straight face Eu plac un baiat din clasa a 5a ( nu stiu daca el ma place) in fine. iar acum cateva zile mi-a dat o prietena un id d la un baiat, l`am bagat si dupa 5 minute intra si incepe: Ceao:*. ce faci:*? si chestii din astea. Am facut cunostinta si dupa aceea am inceput sa vorbim cati ani ai?, de unde esti?, ai prietena? si chestii din astea el tot timpul imi trimitea :*:*:*:*, desigur am intrat si eu in jocul lui si ii trimiteam si eu :*:*, si cand a trebuit sa ies d pe yahoo messenger i-am zis ca nu mai pot sa vorbesc ca trebuie sa ies paaa:*:* si el mi-a trimis >papa:*:*:Xbig grin

11 răspunsuri:
| CristineDelaruss a răspuns:

Poate e tipul din clasa a5a.
Intreaba'ti prietena, sau daca sti cum il cheama pe baiat, cerceteaza dupa elhappy.
Totusi, la varsta asta las'o cu baieteii, iti zic din propria experienta. Bucura'te de copilarie!
Pa, pa.

| ionika17 a răspuns:

Asa si? care este intrebare?! Intreaba-l daca te place?! si dupa vezi tuwinkingCeauwinking

| iöиi a răspuns:

Deci n-am inteles nimic crying(
mai explica o data

| JustForFewSeconds a răspuns:

Eu cred ca da...multi baieti procedeaza asa! mai bine vorbiti pe mess decat fata in fata! cam asa e treaba cu eilaughing

| Andra_4836 a răspuns:

Buna. Eu nu prea inteleg care e problema aici. Poti pur si simplu o intrebi pe prietena ta al cui e ID-ul... Si vezi ce alegi. Insa nu e o chiar o idee geniala sa stai de vorba prea mult cu cineva pe care nu il cunosti... face-to-face. Afla cine e happy Vorbeste cu prietena ta, ar trebui sa aiba raspunsuri la intrebarile tale. Si te hotarasti ce vrei sa faci in continuare. happy

| AlexTm a răspuns:

Scuza-ma dar chiar nu inteleg ideea? ca tia trimis love struck? si sincer ce legatura are baiatul din clasa a 5a cu asta de pe mess? si cati ani ai tu? frate va netezit creierul messu asa laughing) bucurate de copilarie lasa baietii ca nici nu sti cu ce se mananca astia laughing have fun

| uǝʞɔıp a răspuns:

Asa...si

| CяiiStÿηα explică:

15 ani am AlexTm.

| CяiiStÿηα explică:

Ma scuzati dar nu s`a trimis toata intrebare? vreau sa stiu saca ma place.si ce sa mai vorbesc cu el?

| CяiiStÿηα explică:

Si la faza cu baiatu din clasa a 5a laughing ma refer ca imi placea de el de cand eram eu pe clasa a 5a nu ca el ii pe clasa a 5atongue

| CoSmY_2374 a răspuns:

Mai ce pot spune ori e un baiat foarte prietenos ori te place