Poate e tipul din clasa a5a.
Intreaba'ti prietena, sau daca sti cum il cheama pe baiat, cerceteaza dupa el.
Totusi, la varsta asta las'o cu baieteii, iti zic din propria experienta. Bucura'te de copilarie!
Pa, pa.
Eu cred ca da...multi baieti procedeaza asa! mai bine vorbiti pe mess decat fata in fata! cam asa e treaba cu ei
Buna. Eu nu prea inteleg care e problema aici. Poti pur si simplu o intrebi pe prietena ta al cui e ID-ul... Si vezi ce alegi. Insa nu e o chiar o idee geniala sa stai de vorba prea mult cu cineva pe care nu il cunosti... face-to-face. Afla cine e Vorbeste cu prietena ta, ar trebui sa aiba raspunsuri la intrebarile tale. Si te hotarasti ce vrei sa faci in continuare.
Scuza-ma dar chiar nu inteleg ideea? ca tia trimis ? si sincer ce legatura are baiatul din clasa a 5a cu asta de pe mess? si cati ani ai tu? frate va netezit creierul messu asa ) bucurate de copilarie lasa baietii ca nici nu sti cu ce se mananca astia have fun
Ma scuzati dar nu s`a trimis toata intrebare? vreau sa stiu saca ma place.si ce sa mai vorbesc cu el?
Si la faza cu baiatu din clasa a 5a ma refer ca imi placea de el de cand eram eu pe clasa a 5a nu ca el ii pe clasa a 5a
Elenastoica9 întreabă: