Imi aduc amite cu drag de momentele cand eram si eu adolescent si scriam chestii de gentul:
De ce ma lasi in urma ta,
Iubita mea.
Tu nu stii oare
Ca am si eu o inima
Si doare
Si-mi place sa iubesc si mie
Si mila trebuie sa-ti fie
De viata si de sufletelul meu
Asa vorbea un baietel
Spre fata ce-l privea sa-l lase
Dar l-a iubit fetita dupa
Ce n-a mai fost nimic din el.
Dat fiind ca zici ca e timid si discret eu as face urmatorul lucru.
As prinde un moment singuri, i-as prinde usor barbia intre degetul mare si aratator cu palma spre mine, si m-as duce usor sa-i soptesc la ureche "Stii sa tii un secret?". Probabil v-a raspunde cu da, dupa care la fel de usor l-as saruta 3-5 secunde dupa care l-as intreba ce are de gand cu mine. Care vrea sa fie relatia dintre noi. Eu una am facut primul pas, acum mingea e la tine.
Faza e că noi ne-am mai sarutat odata...si la insistentele prieteniilor l am intrebat daca suntem impreuna sau a fost "doar asa"? Si a raspuns ca a fost doar asa...dar asta de mult.atunci nu facea ca acum.(daca ai intrat pe link-ul ala sti la ce ma refer).
Eu ma sarut cu sotia de cca 10-1000 ori pe zi. Imagineaza-ti ca suntem de 8 ani impreuna. Te inteleg, esti la varsta in care e mai greu sa fii stapana pe propriile emotii. E mai greu sa iei o decizie deoarece consecintele par catastrofale la varsta ta. Te framanti singura si nu ajungi la nici un rezultat asa. Lasi totul la voia intamplarii fara sa detii nici macar un pic controlul si la un moment dat va aparea cineva in viata lui si atunci iti vei spune: "De ce n-am avut curajul la momentul potrivit. Nu e sfarsitul lumii daca spune nu. Bucura-te de viata, cu sau fara el langa tine.
Diorrus întreabă: