| AlexaaBws a întrebat:

Heii TPU. Am si eu o intrebare... cum as putea sa slabesc mult? Chiar am nevoie, deci nu vreau sa vad raspunsuri gen "nu e bine sa slabesti mult intr-un timp scurt". Multumesc, dau funda :*

2 răspunsuri:
| Sadop a răspuns:

Dacă îţi doreşti să slăbeşti frumos eu îţi sugerez să faci SPORT şi să ai o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată.
Dacă te înfometezi cu zilele şi ţii tot felul de diete care te pun să mănânci un măr pe zi nici nu slăbeşti cum trebuie ( după ce termini dieta, în caz de slăbeşti, ceea nu prea cred, pui înapoi de 2 ori mai mult ), dar te mai alegi şi cu leşinuri şi alte chestii de acest gen.
Dacă ai posibilitatea poţi merge la sală, dacă nu îţi poţi rezerva 2 -3 ore pe zi în care să faci abdomene, flotări, tracţiuni, exerciţii de întindere şi să alergi, dar pe bandă, ci în aer liber.
Alergatul este cea mai bună metodă de a slăbi.
Mănâncă fructe, legume, mâncare sănătoasă.
Lasă la o parte mâncarea fast-food, prăjelile, făinoasele, sucurile acidulate.
Mănâncă mâncare gătită în casă şi sănătoasă.
E plin internetul de tot felul de reţete.
Mănâncă echilibrat. Nu mănânci seara mult, cât pentru toata ziua.
Mănâncă 5 mese. Micul dejun, care trebuie să fie consistent fiindcă e prima masă din zi, prânzul, cina şi 2 suplimente între mese.
Nu lua cina după ora 7 şi nu mânca foarte mult.
Sportul ( mai ales alergatul ) împreună cu o alimentaţie echilibrată şi sănătoasă te vor ajuta să slăbeşti frumos şi atât cât îţi doreşti.
Baftă!

| alexandra1987 a răspuns:

Mult sport... execiţii cardio şi maxim 1300 calorii pe zi