Ai putea sa-l chemi intr-o zi in parc, sa vorbiti despre diverse si sa bati un apropo legat de chestia asta.L-ai putea face sa-ti spuna ce simte.Se poate sa te ignore sau sa fie cam distant fata de tine in preajma prietenilor sai pentru a nu atrage banuieli. Daca s-ar vedea ca suntei apropiati,unii ar presupune ca sunteti impreuna,ar incepe zvonurile,barfa,si intrebarile gen "sunteti impreuna?" iar uneori e deranjant.Dar eu cred ca te place si ar fi pacat sa nu faceti un pas inainte.Dar atunci cand vei fi cu el in parc,daca o vei face, sa nu pari prea obsedata de subiect, sau sa fii prea directa, ca sa nu-l sperii, ca s-ar putea emotiona si nu ti-ar mai zice nimic.Bati un apropo, iar daca e nevoie, ii spui tu prima ce simti.
P.S. Daca vrei sa afli ce simte, sa ai grija sa fi-ti singuri, nu in preajma altor prieteni.
sper ca te-am ajutat.
Pai daca el te suna tu de ce nu-i raspunzi? Te suna du-te, iesi cu el, o sa te invite la un suc o sa stati de vorba pana ce o sa va cunoasteti mai bine. Daca nu ii raspunzi la telefon, daca nu faci nimic el o sa creada ca nu-l placi si ai sa-l pierzi cu siguranta, ori isi cauta el alta fata ori il gaseste alta fata inaintea ta.
Pai i-am raspuns la telefon si am vorbit.Dar nu prea pot vb cu el ca tot timpul sta cu prietenii lui si nu stiu ce sa fac. Sa-i zic in fata ca il simpatizez si ca mi drag sau altcv..Sau sa astept..Stiu ca si pe mine ma deranjeaza cateodata barfele si zvonurile.Dar azi l-am sunat si i-am spus ca vreau sa vb ceva cu el si a zis ca vb maine.Si acum nu stiu ce sa fac.Sa-i zic in fata maine la scoala sau sa-i zic altceva?.
Spune-i ca il placi, ce ai de pierdut? Nu mai astepta prea mult, cum ai zis si tu, o alta fata ar putea sa-l "fure". Poate te place si el, asa ca eu nu vad de ce nu i-ai spune. Te face sa razi, e dragut si din cate ai zis e si rusinos. Spune-i in fata, dar vezi sa nu mai fie nimeni in afara de voi doi. Succes!
pridolog întreabă: