| RebecaWo a întrebat:

Heii TPU Am si eu o întrebare. Încă nu i-am luat fratelui meu cadou nimic de Crăciun si e singurul căruia nu i-am luat.dar nici eu nici mama nu știm ce sa ii luat..probleme e ca are tot ce vrea..adică noi stam intr-un oraș nu chiar foarte mare si la noi nu sunt magazine mari gen Zara Mango etc.dar fratele meu nu își ia niciodată haine din orașul nostru..mereu mergem la București așa ca nuprea ii pot lua haine...el are si motocicleta, a fost biker, este un băiat foarte popular si toate fetele sun moarte după el așa ca evident nu îmi permit sa ii iau o vaza lunară laughing el e si cu sporturile extre si specific ca ii place foarte mult Biliardul. Nu cred ca ii ppt lia ceva legat de biloard având in vedere ca noi avem masa de biliard in casa. M-a gândeam sa ii fac cadou o săritura cu parașută dar am Ia ca m-a complic destul de mult si ca mai am doar 2-3 zile..chiar nu știu ce sa iau. Va rog sa m-a ajutați FUNDA :* ❤️❤️

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iai o geaca de piele

| andrelutamica123 a răspuns:

O masina lol dc nuteai gandit? sau o tableta chiar daca e mic are voie sa fie barbat