| Rebbbeca a întrebat:

Heii TPU! Am si eu o problema cu parintii sa va explic:
Ca sa-mi cumpere un NetBook si sa ma lase in excursie trebuia sa iau 10 la teza de la romana.Eu am luat 8 si i-am mintit ca am luat 10. Mi-au luat toate bune si frumoase cand aflu ca tata se duce marti la scoala.I-am spus in seara aceasta ca am luat 9 si mi-e frica ca nu ma duc in excursie si eu imi doresc foarte mult. Miercuri am teza la mate si marti dau 2 testari.Cum pot face sa nu afle de 8?
Dau funda si vot happy

Răspuns Câştigător
| meowlis a răspuns:

Mno, ai incurcat-o! laughing
Trebuia sa le spui adevaru' si ca doar atata poti happy. Doar ai complicat lucrurile si mai tare. cam ai nevoie de o scuza, gen :" Mama, tata..eu chiar imi doresc acel NetBook si sa merg in excursie. V-am mintit pentru ca stiti deja de ce. Va rog sa ma iertati!" ..probabil ai incercat deja, dar na.

Era mai usor daca ziceai adevaru'. Odata si-odata tot iti cumparau ce vroiai, doar esti copilul lor.

4 răspunsuri:
| NoSens a răspuns:

Mai bine spune-le macar iti vor aprecia sinceritatea daca afla din alta parte nu mai iesi din casa niciodata dar cu sinceritatea mai iesi cu una cu doua bafta si sa nu mai faci din asteawinking

| AdeLyna36 a răspuns:

Cred ca trebuie sa le spui adevarul cat mai repede si sa-i rogi sa te ierte ca i-ai mintit. Mai bine sa afle de la tine decat de la scoala. Bafta.

| Geo17 a răspuns:

Ai belit-o amu...rolling on the floor))))))!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tot o sa afle de nota aia in final si probabil ca o sa iti ia si NetBook ul si o sa te si pedepseasca. Daca spune-i adevarul poate macar in excursie te lasau.