Si ce crezi ca rezolvi daca ii zici?
daca nu are sentimente pentru tine, va rade si isi va bate joc (cel putin asa sunt majoritatea baietilor)
gandeste-te ca tu esti mai mica ca el, cu 2 ani! nu e prea mult, dar ce crezi ca vor zice colegii lui cand vor afla? "ce faci ba ai prietena de a 6a?" ei sunt baieti, singur vor vb intre ei
daca vrei neaparat sa afle ca il placi, nu ii spune ci arata-i...stii vorba aia:"cand iti spune cineva ca te iubeste, spune-i ca minte, caci dragoste nu se soune, ea se simte"
deci... fa cum faci dar nu i-o spune direct... ia-o si tu pe drumuri laturalnice vb si voi mai mult pe mess, intreba-l de cls a 8a, de hobby-urile lui, de coleg si alte chestii din astea
bafta
Depinde.eu sunt a7a am fost pusa in situatii de genul asta... daca e genul smecher nu ii spune in nici un caz daca nu spune-i dar sa stii ca o colega de-a mea a avut tot in a 6 a un iubit de a 8 a dar la anul relatia se rupe pentru ca el e la liceu si...
Buna
"prima iubire" ce ciudat suna.hai sa-ti zic ceva. ce simti tu pentru el nu e iubire, tu doar il placi.si eu am trecut prin asa ceva, si crdeam ca pfff. iubire ce mai, poti sa ii spui ca il placi.de ce nu, dar eu zic sa mai astepti pana prin clasa a 8`a, a 9`a.parerea mea
Aoleoo AngoOra
o sa te faci psiholoaga:; x
si chiar mai pus pe ganduri
Deci pe bune
AngoOra are foarte mare dreptate
crede-ma
am fost pusa in situatii din astea da mai mari
si cred ca ink mai sunt. da ma rog...
daca tu crezi ca chiar il placi
spunei.nu pastra in tine durerea sau nelinistea ca nu iai spus
Bafta