| Sadness12 a întrebat:

Heii TPU! As putea sa slabesc 7 kg pana la sfarsitul lunii iunie? Daca da, cum? Dau funda

4 răspunsuri:
| 393Dan a răspuns:

Liposuctie. O slabire sanatoasa ia mai mult de jumatate de luna.

| sir sanjei a răspuns:

Stiu cum sa slabesti 7 kg intr-o zi.
Te duci in fata unui bloc, incearca sa vezi care locatar e acasa, faci cumva rost de niste pietre, si te pui pe spart geamuri, dupa care o iei la fuga. Repeti schema pana cand ajungi la greutatea dorita.
Vei mai slabi si de la bataia pe care o vei lua de la oamenii care s-au ales cu geamuri sparte.
Spor

| Turbo223 a răspuns:

In primul rand sa eviti timp macar de o saptamana dulciurile si mancarurile de tip fast food, dar si fasolea.
Ai putea sa incepi prin a manca multe fructe si legume (in ce cantitate doresti).
Evita sa bei cafea (daca bei si ai mai mult de 18 ani)
Ai grija sa nu prea consumi fasole in timpul acesta deoarece sunt bogate in calorii.
Poti sa faci vreo 45-50 minute de miscare in fiecare zi (sa alergi usor prin parc, sa faci abdomene etc).
Ai grija sa respecti regula (cel putin 2 L de apa pe zi)
Succes! Este posibil sa nu slabesti 7 kg, poate 8 sau 5-6, depinde de organismul tau.Dar daca de exemplu ai inaltimea 170 si 60 kg esti perfecta sau 160 si 48-50 kg, este perfect! Trebuie sa scazi 110 la inaltime iar acela este numarul kilogramelor de care ai nevoie (daca ai cu 2-5 kg mai mult sau mai putin nu este nimic rau)

| Popescu_Monica_1975_mGvI a răspuns:

Sa faci mișcare in fiecare zi si încearcă sa te aptii de a mai mânca Fast food. Sa mănânci ce-ți prescrie medicul, dar nu in cantități mari? Pot sa am funda? P.S. Bona mea a slăbit 10 kg intr-o luna deci asta ajuta! Succes