Scapa de ea intr-un mod public, in fata tuturor. Astfel, ea nu va mai putea pretinde ca totul e ok intre voi. La prima vedere, problema ta pare superficiala, dar recunosc ca m-am confruntat cu asta si e destul de sacaitor. Alege-ti niste prieteni care sa te sustina(sa te ajute sa o tii departe) si introdu in conversatiile cu ea replici ca:"Dar tu o viata a ta chiar nu esti instare sa ai?" sau "Asta e tot ce poate imaginatia ta? Sa ma imite pe mine? Nu vrei mai mult de la tine? " sau, marog, ce crezi tu ca i s-ar potrivi. De asemenea, foloseste replici care sa-i puna la indoiala inteligenta, dar nu jignitoare, ci care sa arate ca esti ingrijorata pentru ea:"Ce trist e ca nu ai propriul tel in viata, o sa ajungi ca o marioneta si o sa-ti para rau ca nu ti-ai trait viata astfel incat sa te reprezinte pe tine." Deci, tine-o la distanta fiind putin bitchy(e inevitabil), dar cu cat mai multa gratie. Iar replicile pe care ti le-am dat eu sunt doar exemple. Sigur gasesti tu ceva sa-i spui care sa mearga mai bine cu situatia, iar daca iti plac astea, esti libera sa le folosesti.
Ignor-o.Umileste-o daca trebuie. Nu arata ca si cum ai fi mai slaba decat ea.Fii mai intepata.
andrey54 întreabă: