Sa sti ca parul nu e ca o leguma,o plantezi azi,o uzi, si ce-i mai faci! Nu neaparat cu uleiuri ci si cu lotiuni dar nu o sa iti creasca chiar pana la fund si nu in doua luni iti dai c lotiunile acestea mai mult timp pana la banchet! Lotiunea o gasesti la farmacie, nu mai stiu sigur cum se numea dar avea o provenienta de masline si castraveti care ajuta cu siguranta! FUNDA?
Daca nu ti-a crescut parul deloc folosind uleiul de ricin inseamna ca parul tau e deteriorat(despicat)si nu i-ai taiat varfurile inca.Din acest motiv ai impresia ca parul tau nu mai creste dar el tot se despica pe masura ce creste(iar parul despicat se rupe). Sfatul meu este sa mergi la coafor sa iti tai varfurile roase,nici un mm in plus, dupa care foloseste in continuare uleiul de ricin la radacina doar si maseaza-l bine, foloseste de asemenea si balsam dupa fiecare spalare a parului si incearca sa nu il expui la razele directe ale soarelui pentru ca il vor deteriora si mai mult. Sper ca ti-au fost de folos sfaturile mele! Bye!
Indiferent ce folosesti, n-or sa-ti creasca 30-40 cm de par intr-un an. Vezi si tu cat iti creste si compenseaza cu extensii.