Nu stiu... daca as fi in locul tau, i-as spune mamei tot ce am pe suflet si poate ma va intelege. in legatura cu meditatia. si eu la fel faceam meditatie la matematica si nu se vedea nicio imbunatatire! Am renuntat! si am incercat sa ma mobilizez singura si sa invat! Acum, ma mentin la un nivel mediu... avand in vedere ca sunt a opta si am examen, mai suport putin matematica si dupa scap de ea, ca ma duc pe filo bilingv engleza. MULT SUCCES CU MAMA TA SI CU MATEMATICA
Deci, lipsa totala de interes fata de scoala si in special fata de matematica.
Sincer, nu te doare nimic, dar asa nu ai chef sa mergi la pregatire sau la scoala, ca mai bine te dai bolnav, nu?
Imi pare rau, dar probabil ca ai mintit de prea multe ori si nu te mai crede nimeni acum.
u daca as fi in locul mamei tale, ti-as confisca telefonul si computerul/tableta/PC-ul/ jocurile electrocice, tot si ti-as lasa sa te joci doar cu cartea de matematica, sa te vad atunci!
Imi imagienzi ce puturos poti fii, daca parintii platesc meditatii particulare la profesor si tu tot incerci sa gasesti minciuni sa te sustragi chiar si de la ele.
Mai fetita, dar tu chiar ai probleme cu scoala, judecand dupa intrebarile de pana acum, se pare ca nu-ti pasa deloc de scoala, dar de baieti este foarte interesata.
Pacata ca mamicuta ta nu vede ce scrii tu pe aici, sa stie ce faci fetita ei in loc sa invete, ce o preocupa cu adevarat pe ea!
Sa vb cu mama ta despre faptul ca nu preda mai nimic si vrei sa o schimbe. Nici ei nu cred ca-i convine sa o plateasca degeaba. Mamei tale ii pasa de tine, tocmai de-aia te trimite la scoala, sa inveti si sa ajungi departe. Poate nu stie sa fie apropiata de tine, ca o prietena, nu ca o mama. Invat-o tu, apropie-te tu de ea, fa din ea o prietena, o confidenta. Va incepe sa aiba incredere in tine si se va deschide si ea.
misauratcuviata întreabă: