| DidiutzMic a întrebat:

Heii TPU. Bai intrebarea asta va fi cam haioasa dar chiar as dori sa ma ajutati!puppy dog eyes
Eu nu suport deloc o copila de clasa a 6a. Si as dori sa ii fac ceva ca deja ma dispera. Ce sa ii fac? Eu m`am gandit sa o bat. Numai ca dupa aia o sa am nota scazuta la purtare.
Altceva care sa nu imi afecteze nota la purtare!big grin
Va rogg. e urgent! Dau funda!:*laughing)

Răspuns Câştigător
| Smiley97bla a răspuns:

(Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt atee și nu îmi pasă că o să ajung în iad)

Salut! happy
Ai putea să o "înțepi" subtil, făcând glume pe seama ei.
Sau, să aflii dacă îi place de vreun băiat și să îi pui "pile bune" la el.
Saau, în afara orelor de curs să lași discreția la o parte și să îi spui verde-n față ceea ce gândești despre ea sau chiar să o și "atingi" un pic dacă te-ai simți mai binebatting eyelashes.
Sunt multe lucruri care i le-ai putea face, trebuie doar să ai imaginație și destulă răutate-n sânge laughing.

happy

8 răspunsuri:
| pastru009 a răspuns:

Heeey,buna.Ignor-o,fii parsiva(adica nu o privi in ochi cand iti vorbeste), pleaca de langa ea(du-te mai departe langa prieteni) sau intreab-o de ce nu te lasa in pace si sa te impaci dupa aceea cu ea(ca sa sfarsiti "securea razboiului").
Funda?
Dar in niciun caz nu o bate(nu din cauza notei de la purtare), si ca violenta naste violenta.Sa stii ca sustin o cauza nobila pe facebook.Am o pg. numita "Mama nu ma avorta". Viziteaz-o. Apropo sa-mi trimiti o invitatie de prietenie pe facebook daca vrei, desigur: nume de profil: Adryan Dumytru.

| DidiutzMic explică (pentru pastru009):

Da-mi tu cerere pe fb ca eu nu pot si nici nu te gasesc Eu sunt Diiaa Punct`utz

| Andandut a răspuns (pentru DidiutzMic):

Sa o bati cu nasu`n fund! laughing

| Ioana222221 a răspuns:

Nu trebuie sa te gandesti mereu la violentathinking nu potii sa-i explici? Sauu sa o ignori pur si simplu daca trece pe langa tine si te baga in seama o lasi sa vb singura

| DidiutzMic explică (pentru Ioana222221):

O ignor mereu. Numai ca chiar nu mai suport!laughing

| Ioana222221 a răspuns (pentru DidiutzMic):

Trateazo cu indiferentalaughing Sa vezi k o sa-i treaca o data si o data deoarece nu se mai simte,, importanta"

| jjojjo a răspuns:

Deci,in primul rand nu ai zis ce clasa esti tu,ma gandesc ca esti cel putin cu un an mai mare,asta nu inseamna ca esti si mai matur,apoi nu ai zis cu ce te dispera,ori te place si tu nu o vrei, ori e mai smechera ca tine si te oftica, in concluzie, ori te cobori la nivelu ei ori o ridici pe ea la nivelu tau, ai sa vezi ca fugi degeaba de ceva care iti apartine laughing

| DidiutzMic explică (pentru jjojjo):

happy Da sunt o fata in primul rand. Da un an mai mare. Nu nu este smechera mai mult este o fraiera!