| AlleSss a întrebat:

Heii, TPU!
Ce e ala Deja-Vu? Mi-au spus cateva persoane dupa ce le.am povestit ceva ca am "Deja-Vu"[sau cum se scrie].
Si nu stiu exact ce e.
Imi puteti spune, va rog?

Răspuns Câştigător
8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi mai multe informații pe www.elystar.ro
Pa, pa.

| Irena97 a răspuns:

E senzatia ca ai mai vazut asta, ai mai auzit asta, ti s-a mai intamplat asta. Vine din franceza" deja vazut".

| AlleSss explică (pentru Irena97):

Dar de unde vine senzatia asta? Ca e ciudata rau.

| Irena97 a răspuns (pentru AlleSss):

Nu ti s-a intamplat niciodata? Sa crezi ca ai mai fost intr-un loc sau ca ai mai auzit o replica. Unii spun ca e din vietile anterioare, altii pun oricum pe seama paranormalului.
Tuturor li se intampla, probabil ca nu ti-ai dat seama pana acum. principalul e sa nu ai senzatia prea des ca sa nu fie freakyhappy

| UnKnoWw a răspuns:

E acea senzatie in care ti se pare ca ai mai trait acel moment!

| Deeeni a răspuns:

Deja-Vu inseamna atunci cand ai impresia ca ai mai vazut odata acelasi lucru, actiune, cuvinte adica ti se par foarte cunoscute. De parca stiai ce va zice sau ce sa face acea persoana peste cateva minute secunde...Neahh te-ai prins?laughing

| GlumeDeCartier a răspuns:

E senzatia ca ai mai vazut asta, ai mai auzit asta, ti s-a mai intamplat asta Funda.

| Georggiiii a răspuns:

Am trait si eu senzatia de deja-vu de mai multe ori dar nu cu intamplari din vis pur si simplu o secventa din viata de zi cu zi mi se parea extrem de cunoscuta, ca si cuma o mai traisem o data. Acestea sunt `vise premonitorii`, adica, iti dai seama ca ai facut acelasi lucru de mai multe ori!