Merita. Clar. E un serial supeer si abia acum prin ultimul sezon aparut, cand Elena devine vampir, incepe sa fie mai interesant pentru cei care prefera actiunea. Daca iti place romanta si drama, e clar ca trebuie sa-l urmaresti. Eu il ador pur si simplu. Parerea mea este ca e un serial superb conceput, cu actori foarte buni care isi dau silinta sa joace bine. Si in plus o ador pe Nina Dobrev; cea care o joaca pe Elena Gilberts
Da,merita sa il urmaresti poate sezonul 2 nu e chiar atat de interesant, dar 3 si 4 sint fooaaarte interesante.Tu esti prima persoana pe care o aud sa zica ca acest serial nu e interesant in + nu ai nimic de pierdut daca o sa il urmaresti in continuare.Eu sunt la sezonul 4 si astept cu nerabdare sa apra episodul 13
Da, merita sa il urmaresti. Nu inteleg cum te-ai putut plictisi de el, eu una il ador fundita?
Depinde la ce iti place sa te uiti, si eu ma uitam la el intr-un timp dar m-am plictisit, e prea multa iubire daca ma intrebi pe mine.
Merita. La inceput eram de aceeasi parere cu tine, dar acum nu mai am rabdare sa posteze un episod nou in fiecare saptamana :d.
dydybla întreabă:
dragostelaprimavedere întreabă:
sloan30bianca întreabă: