| Sadness12 a întrebat:

Heii TPU! Ce parere aveti despre Satra Benz?

Răspuns Câştigător
| FrateleTedur a răspuns:

Am fost mare hater $ATRA. Pana am ascultat TRVP ARMY. Acuma nu pot sa stau fara sa ii ascult. Fiecare membru are ceva unic. Killa Fonic aka Gianny Morandy aka LamaFina aka Ramses Junioru89 este un zeu. Cel mai bun din trupa, el e baiatu rau trecut prin viata, care a trait in saracie, stie ce inseamna moartea, droguri, arme, garda. Tot ce zice el, e trait. Nosfe, e tatal lor. Cel mai matur. El e un fel de mastermind. Guta. E... Guta. Nu mai e nevoie de altceva. Keed, iarasi, talentat, nu a avut noroc in viata. A plecat de jos si uite-l unde a ajuns. Si sa nu uitam de fratele Lu-K. Fara beaturile legendare ca cele de la Dubai, Vise de peste, TRVP ARMY, $ATRA ar fi mult mai slaba.Nu iti fie teama frate, iti place soundu, ti se pare fresh, asculta. Iubeste. Nu da ura ci pace. Asta te invata $ATRA. Peste cativa ani, cand setrarii astia de 14-15-16 ani o sa creasca, o sa vedeti ca tot mai multi trapperi o sa apara. Si $ATRA o sa fie mama lor. Eu iti doresc pace. Da tine cont. Daca intri in $ATRA, din $ATRA nu pleaca nimeni. Setrar pe viata.

6 răspunsuri:
| AnaBejenaru a răspuns:

Nu îi agreez, nu le agreez muzica sau intenția de muzică, nu.

| Xdreaper21 a răspuns:

Is naspa
Na uite un exemplu
Djrnfbr hebr dbebjdbd
Tu intelegi?
Daca nu i seamna ca nu intelegi nici ce spune stara benz

| deeeaqq a răspuns:

Personal nu-mi place Şatra Benz, dar instrumentalul de la melodia "Dubai" e frumix răw.

| HoneyHoo a răspuns:

Eu ii ador, imi plac mesajele transmise si instrumentalul ce se aseamana cu muzica buna din afara.

| Desireღ a răspuns:

Nu mă omor după SB, dar îmi place melodia Dubai.
*nu doar instrumentalul, cum a spus Deea*

| CosminAka13 a răspuns:

Iti intorc eu intrebarea, ce parere ai despre Dark Polo Gang?

Întrebări similare