anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii TPU! Ce ziceti daca ne distram putin? Intrebarea: Care este cea mai amuzanta intamplare de pana acum?

Incep eu. S-a intamplat la scoala. Am iesit in pauza si ma plimbam cu colegele prin curtea scolii. Ne-am asezat toate pe o canapea. Cand s-a sunat si m-am ridicat, am auzit un parait. Mi-am pus instinctiv mana pe fund si mi-am dat seama ca imi rupsesem blugii ( la care tineam enorm ). Partea naspa este ca era aproape toata partea din spate sfasiata. Am avut mare noroc ca aveam un tricou lung si m-am acoperit, dupa care am mers acasa sa ma schimb laughing Inca rad cand ma gandesc rolling on the floor

2 răspunsuri:
| KittyLaura a răspuns:

Am foarte multe intamplari haioase, dar si scarboase laughing)) Deci. Am fost la ziua unei colege si ne-am asezat jos ca sa vorbim, am facut eu o gluma si sora sarbatoritei, de atata ras, a facut pipi pe mana sarbatoritei laughing
Si mai am multe. Odata beam suc cu 2 prietene si ne-am uitat unele la altele si am inceput sa radem si am scupiat tot sucu laughing Am mai fost odata in padure si voiam sa ma dau mare si m-am urcat in copac si cand am vrut sa sar am ramas agatata de o creanga laughing Toata viata mea e amuzanta laughing

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Si eu am patit sa-mi rup pantalonii in fund, chiar de Revelion sau cu o zi dupa.rolling on the floor
Mi-o trebuit mie parkour in blugi.

Sa-ti zic o faza.
Eram in camera din subsol si ascultam muzica la telefon. Ma, si mi-a venit sa... urinez, stii. laughing
Urc scarile, ma desfac la curea in timp ce merg spre baie, si ma intalnesc cu tata care-mi zice sa nu ma duc la toaleta ca a dat mama cu detartrant.
Bun, ce fac?

M-am gandit sa fug afara dupa casa, ca na, iaca, ce sa fac?
Fug afara, si, cand sa iau curba la stanga ce vad? Musafiri! Musafiri in puii mei. rolling on the floor
Eu putin descheiat, ma vede un tip cu un vocabular foarte elevat si imi zice "Salut tinere! Ce mai faci?" si eu nu mai stiu ce am zis si mi-am continuat drumul. Si vine dupa mine ala, si face "Ce faci tinere? Uimeste-ma!" rolling on the floor
Poate-l uimeam de-adreptul. Ba si tot se tinea dupa mine. La un moment dat, am sarit gardul in trifoiul dintr-o gradina si am fugit de acolo.