| DidiutzMic a întrebat:

Heii TPU cine ma poate ajuta si pe mine cu o problema. As dori sa despart un cuplu format din doi copii (normal) din clasa a 6a. Nu ii mai suport si as dori sa se desparta. Si cum nu o sa faca asta prea curand m`am gandit sa ii despart eu.winking Dar habar nu am cum. Ma puteti ajuta?puppy dog eyes
Dau funda!happy

Răspuns Câştigător
| Trippy a răspuns:

Sadic din partea ta.
Aici e o ecuatie.
X = BAIATUL
Y = FATA
x+y = ei doi
+=lipeala.
Tu=Aia rea.hee hee
Daca sunt lipiti trebuie sa fie ceva intre ei.
Sa zicem ca....Am gasit.Super Glue.Sa zicem ca sunt lipiti cu SG.Dai cu apa si le trece. happy Simplu.

8 răspunsuri:
| Trippy a răspuns:

Well,well,well dafuq do we have here.
Tu vrei sa ii desparti? Gandeste ce ar fi mai rau decat o iubita geloasa? Incearca sa te dai la el(partea cea mai rea)...in acest fel ea v-a devenii geloasa.Depinde de ce esti dispusa sa faci incat voi doi sa fiti impreuna.Cand o lasa pe gf poti sa-l lasi si tu balta. Parerea mea 'sigh'

| DidiutzMic explică (pentru Trippy):

Am fost cu el de 2 ori si m`am despartit de el. Si nu-mi pare rau. DELOC. Dar faza este ca eu nu o suport pe ea si vreau sa sufere!devil

| Andandut a răspuns (pentru DidiutzMic):

Sa-i bati cu nasu`n fund pe amandoi! Bagacioasa mica! laughing

| Trippy a răspuns (pentru DidiutzMic):

Sadic din partea ta.
Aici e o ecuatie.
X = BAIATUL
Y = FATA
x+y = ei doi
+=lipeala.
Tu=Aia rea.hee hee
Daca sunt lipiti trebuie sa fie ceva intre ei.
Sa zicem ca....Am gasit.Super Glue.Sa zicem ca sunt lipiti cu SG.Dai cu apa si le trece. happy Simplu.

| angellswig a răspuns:

Nu-i despartii...Tu nu ai vrea!winking

| DidiutzMic explică (pentru angellswig):

Pe bune?laughinglaughing Sa vezi ce`ti fac!laughing

| FroZeN8 a răspuns:

Dar cu ce ti-au gresit?

| BIBIluca25 a răspuns:

Dar ce tia-au facut? De ce ii desparti? Asta-i dragostea de copil! Ar fi foarte urat din partea ta sa o destrami crying
P.S: Nu iti zic sa renunti la planul tau totalmente diabloic, insa as vrea sa te mai gandesti un pic inainte sa faci o greseala asa de mare. Gandeste-te! Tu cum te-ai simti daca cineva te-ar desparti de persoana iubita?

| DidiutzMic explică (pentru BIBIluca25):

Deci ai vrea sa aflii toata povestea. Ca sa pricepi si tu de ce vreau sa ii despart. Stiu este dragoste de copil. Dar in urma acestei relatii sufara alte persoane. Si eu am fost cu el. Si m`am despartit de el dintr`un motiv. Si el este cu ea ca sa ma faca pe mine geloasa. Si eu vreau sa ii despart ca toata lumea isi bat joc de ei.