| a întrebat:

Heii TPU.
Cum va simtiti sa va stiti, in spatele unui ecran, si sa mintit referitor la persoana voastra? Iar voi, unii dintre voi, si ma scuzati ca spun asa, sunteti niste mucosi. sincer acum. Nu este normal. Acset tupeu, si aceste amentintari, oricand va pot acoperii si adevarata viata, si veti rani cu adevarat oameni.
Urat ca va prefaceti atata, si ca va mintiti si pe voi intr.un final.winking.

Răspuns Câştigător
| kiduţa18 a răspuns:

Eu nu mă simt în descrierea ta de mai sus. Dar ştiu multe persoane care practică aceste obiceiuri. Cei care înjură/critică/mint/ameninţă/ pe net sunt doar nişte copii imaturi care se cred şmecheri şi foarte tari dacă fac asta. Nu cred că tu eşti în măsură să-i critici, sigur şi tu ai defectele tale. Dar, mai bine lasă-i în pace şi nu le da importanţă. Vor realiza şi ei la un moment dat cât sunt de penibili şi vor trece de etapa asta.

5 răspunsuri:
| Konata a răspuns:

Nu putem fi cu totii egali. Eu nu sunt una dintre acesti oameni descrisi de tine insa nici nu sunt in masura sa-i critic sau sa comentez. Fiecare cum l-a lasat Dumnezeu.

| explică (pentru Konata):

Nu am criticat pe nimeni. nici eu nu sunt perfecta, sau ca acestia despre care am zis. daca voi ati inteles de aici ca [,] critic pe cineva, imi cer scuze. nu asta voiam sa fac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Tu eşti cuva perfectă şi eu nu ştiu, nu cred, domnişoară!
Lasă atitudinea asta cu noi domnişoară!
Învaţă să-ţi vezi gunoiul din ochiul tău, apoi să vezi pe al altora!
Te pup!

| explică (pentru anonim_4396):

NU am spus ca sunt perfecta!

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau, draguta.
Nu toti sunt asa cum zici.
Doar o parte din useri laughing
Copii/ oameni fara viata si fara educatie si ajutor de orice fel din partea familiei/scolii, etc
Nu este doar vina lor.
Sigur ca prostia doare. Pe fericitul posesor al IQ-ului mic + pe cei din preajma lui.

Dar sunt si multi care nu au cui sa ceara sfaturi, din diverse motive.

Insa tu ce intrebare ai?
Ai fost amenint/a sau jignit/a?