| Nutemaiholba a întrebat:

Heii TPU. >:d<
Am o problema. Sunt prea timida. sa dezvolt putin. Eu simt ca toti sunt mai buni ca mine ca toti arata mai bine ca mine ca to
ti sunt perfecti si eu nu. Infine stiu ca asta doar in capul meu rolling eyes. Mereu ma tem sa cunosc persoane noi si ma simt ciudat adica nu stiu. de exemplu fratele meu este angajat sa dea prim-ajutor la concerte si mereu imi spune sa merg cu el, dar eu aproape cama tem sa ies din casa. Am impresia ca la fiecare pas gresit cineva e langa mine sa ma critice si sa rada...Si NU am nevoie de psihologlaughingdoar niste sfaturi de la voi.:3

Răspuns Câştigător
| LittleShyDevil a răspuns:

Buna ziua! Gandeste asa: Ai sa fii langa fratele tau, el va avea grija ca totul sa fie bine. De asta vrea sa mergi cu el. Mi se intampla si mie asa, dar daca stai si astepti in casa...nu se va intampla nimic, din pacate(am incercat eu, nu mergelaughing ). Du-te cu el, daca gresesti fa o gluma, "vai ce neatenta sunt" sau etc, incearca sa faci haz de necaz dupa cum se zice. Incearca si inca ceva, cred ca altii au ceva mai bun de facut decat sa rada de tine. Tine minte tu esti cel mai mare critic al tau, asa ca jos din pattongue. O zi frumoasa!

4 răspunsuri:
| JustDeedee a răspuns:

Nu e neaparat o timiditate big grin Nu ai incredere in propriile tale forte.
Gandeste-te ca multi te-ar aprecia, nu te-ar critica.Ba dimpotriva, te-ar admira.Si chiar daca te critica, ce rost are? Tu faci cum iti place tie, nu cum le place altora.Tu iti controlezi viata, nu altii. Oamenii spun multe, dar nu se uita la ei insusi! Fii asa cum esti, sunt sigura ca multi te apreciaza, dar nu-ti spun asta! happy

| Adeeeeeeeeex a răspuns:

Nu e timiditate. ti-ai pierdut increderea in tine. Mi se intampla foarte des si mie. Doar gandeste-te putin mai mult la tine. Aranjeaza-te si uita-te in oglinda si spune-ti in sinea ta ca esti frumoasa.

| Morphines a răspuns:

Asta nu este timiditate, ci lipsa de încredere în propria-ți persoană. Ai nevoie de un declic, de un eveniment/fapt care să-ți dea încredere. Fă ceva în sensul ăsta, iar dacă fratele tău insistă să te ia după el, ei bine, nu cred că ești vreo sperietoare de ciori. Îți vrea binele, vrea să te ajute.

| Nutemaiholba explică:

Multumesc pentru raspunsuri si sfaturi. Sunteti niste draguti. puppy dog eyes