Pun pariu ca macar o singura data in viata, cu totii am stat in spatele cuiva si cu mainile pe ochii lor, am intrebat :
'Ghici cine e '! ♥ ♥
asj fi mers` cu tine sj`n gaura de sarpe
Vreau sa te simt aproape, ma innebunesti
Daca nu`ti place asa` pot fi si fata` rea... nu stiu sigur daca ti-ar placea
Ahh` privirea aia a ta verdee`... De ce nu pot sa-i spun nu`?
E felu` tau de`a fi, ma faci sa nu te mai suportciudat cum in acelasi timp, pentru mine esti tot`
Fara scuze, nu accept. mi-ai promis, daca iar amani nu te iert
am in cap un plan beton`; x Esti curios iubire? Vino la mine; nu pot sa-ti spun la telefon
Ah, gura lui e infinit mai dulce decat mi`o aminteam
Culmea` e ca stiu ca nu tii la mineda` si mai culmea` e ca imi place jocu` asta al tau
Nu am pe nimeni da` culmea e ca mi`e ft bine asaa`.
Fatha`, Nu e totuu` perfect`. Da` lasa.
Sj`. mi s`a pus pata` pe tine` . da` ca orice pata`, iese ea` la spallat`
Gandul mi`e mereu la tine . ia`h da`mi`l tu inapoi!
Si am avut atat de multa incredere in tinee`... Acuma` nu inteleg de ce, minti prea prost
Tu stii doar sa`mi reprosezi... Ca nu am stiut sa ma port cu tine, ca nu te-am pretuit... Bah ` da` greselile tale chiar nu le vezi?
Nu stiu ce sa mai spun ...Se vede clar ca.mi lipsesti, si.mi vine sa mor ca nu mai esti.
E bronzata, e mincinoasa, e scorpie, e dulce, e iubita, e timida, e curajoasa, e marinimoasa, e egoista... E tot ce vrei. Dar nu e a ta. :*
Vad lumea atat de calma, ca.mi vine uneori sa le dau cate o palma...
Si cum ziceam, sunt persoana cea mai egoista dar pun suflet in toate...
# Daca maine ar fi sa mor, asta e! Toata lumea o sa intrebe de ce. Nimeni n.o sa planga la nesfarsit. Si dupa o luna... asta e, a murit.
Daca` nu ma ai` pe mine N`ai nimic puii`
Ca sunt proasta`, sjtiu.Sj`o afirm cu disprets` : Pe toti fraierii` din viata` mea am pus prets`...
mi-asj dori ca manualul` meu de matematica` să se sinucida` . Are atat` de multe probleme`
Cand ma raneau oamenii rai , gaseam alinarea in ochii tai un prieten de multe ori mai bun ca asa zi`si prieteni asta`i pentru Valii`
Sunt diferită` de majoritatea`... Poate din simplu` fapt că mi-a plăcut si cola` şi cartea`!
Nu mai vreau s-aud nimic... Sa ma iei la misto cand incerc sa explic. Cum vreau sa fim si sa iti zic...Ca te iubesc dar oare tu cand m-ai iubit?
--> Zâmbeşte celui care te-a părăsit ca să nu creadă că-ţi pare rău!
--> • Aici unde sunt acum, unii mã vorbesc. Nu stiu sigur dacã sã îi ignor sau sã îi pleznesc.
Tresari cand asculti melodia ce odata era a voastra...
Prima ta imbratisare n`as putea s`o uit
M`ajutsi sa cresc`? ♥
~`Si pot sa jur ca mi-e dor... Poate si tieDe acea copila ce te iubea la nebunie ♥`~
tii` detesjti` >: P O vezii` cum pleca` cu ochii guoi` Da` tuu esti prea mandruu` s`o opresjti` :-J`. K crezi` k vine` inapoi
~`Trebuie sa invat sa nu ma mai indragostesc instantaneu De orice "bunaciune" care trece pe langa mine `~
unelle` dintre elle` sunt compuse` dd mine`
funda`?
Ale123456 întreabă: