Pai. poate ca x stia ca lui y ii place de tine si a incercat sa il ajute. iar lui y i'a fost rusine. si. speriat ca poate zici nu a zis ca a fost o gluma. ar trebui sa vorbesti cu x si sa il intrebi daca era cu adevarat o gluma. daca sunteti prieteni de mici ar trebui sa iti zica adevarul.
Da ar putea sa ii placa de tine insa nu pot fi sigura de asta.
doar de la el poti afla daca e asa sau nu. eu zic sa lasi putin situatia asa. si daca te mai ia in brate si chestii din astea il intrebi "ce's cu toate gesturile astea? imbratiseri etc?" sau poate isi face curaj si iti zice ca te place.
Pai din cate se vede. ew cred ca chiar te place si nu spun asta doar din ce ai scris deoarece si ew am patit-o asa si este cand un baiat se leaga asa de tine chiar ii plk de tine . Sper ca te-am ajutat bft :* fundita.;;]?
Buna Ioana!
Hmm ''x'' a spus sa mai vorbesti cu ''y'' pentru al incepe sa-l placi. adica poate ''y'' te place si ii este rusine sa iti zica(e normal). Oricum incearca sa mai vorbesti cu el asa o sa va cunoasteti unul pe celalalt mai bine. P.s: nu-i nimic ca ai scris mult. Bafta!